Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

* Naked City by LIFO *


Άνθρωποι μόνοι, άλλοι πάλι εσωτερικά όμορφοι, άλλοι εκεί στο κέντρο της Αθήνας να ζουν το δικό τους όνειρο, χωρίς αυτό να σου κάνει μιζέρια!

Είτε είσαι στην Ερμού, είτε στην "καινούρια " πλατεία του Μοναστηρακίου, είτε στην Πλάκα , είτε ζωγράφος, εργάτης, συγγραφέας , δάσκαλος ( της ζωής) ή όχι, ηθοποιός, και πάλι δέχτηκες να συμμετάσχεις σε κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι άνθρωπος, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις ξεχάσει μέχρι που φτάνει η ανθρωπιά σου!

Εξάλλου η προσπάθεια μετράσει, σχεδόν σε όλα και γι' αυτό το συγκεκριμένο team σκέφτηκε να κάνει πράξη κάτι το οποίο έχει ενα άμεσο θετικό αποτέλεσμα!

Είναι λίγες αυτές οι φορές που θα με ακούσεις ή θα με διαβάσεις και θα με βρίσκεις σύμφωνο σε μια παρόμοια προσπάθεια, διότι δεν πιστεύω τόσο εύκολα τις προθέσεις ορισμένων , γιατί απλά δεν μου γεμίζουν το μάτι. Εδώ όμως υπάρχει ουσία και σίγουρα αξίζει τον κόπο!!!

80  γυμνοί Αθηναίοι , 12 φωτογράφοι και άλλοι που απλά δεν δέχτηκαν ή απλά δεν "έκατσε", συμμετέχουν  για καλό σκοπό!! Και όχι δεν υπάρχει λαδωμα στη μέση, για να ασχοληθώ με το θέμα , απλά φταίει το ότι με διακετέχουν (αυτό τον καιρό) αισθήματα καλοπροαίρετου ανθρώπου!

22/02/2010 Η έκθεση θα λάβει χώρα στο μουσείο Μπενάκη και όλες αυτές οι φωτογραφίες θα πωληθούν ,με σκοπό, πέρα απο την χρηματική ενίσχυση του ιδρύματος   "Πίστη ", την παρουσίαση του ανθρωπινου σώματος, πρίν ακόμη πουληθεί ολοκληρωτικά σε σκληρό πορνό!

Τα πνευματικά δικαιώματα της εκθεσης  ανήκουν  στο  free press lifo , το παραπάνω όμως κείμενο αποτελεί μέρος των σκέψεων μου , αφού ακόμη κάποιες στιγμές σκέφτομαι ανθρώπινα! Μα πόσο πια εγωιστής?


3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ενδιαφέρον!
Και το τραγούδι επίσης!

PaNoS είπε...

Δεν πρόλαβα να πάρω μέρος!!! χαχαχα

mahler76 είπε...

εγώ πήγα να πάρω αλλά μου είπαν πως το γυμνό δεν μπαίνει σαλόνι :(