Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στιγμές - Εικόνες - Λόγια (part3)




Καλό μήνα - Η Άνοιξη είναι εδώ! 


 

  Ένα γκρίζο σκηνικό έχει απλωθεί και πολλές φορές θες να δεις αυτό που πολύ απλά σου έταξαν ότι θα έχεις - όταν ήσουν μικρός-  καμιά φορά όμως με τα σχέδια δεν τα πας καλά ..





 Παρόλα αυτά όμως θέλεις να ακούσεις Μόνικα, όχι απαραίτητα για να πέσεις στα πατώματα , απλά γιατί θέλεις  να χαλαρώσεις ή όχι..(;)




(by web)



  Κατάθλιψη , λέξη με 9 γράμματα, αλλά τόσο σοβαρή , πάθηση (;) ασθένεια (;)  ή κομμάτι του εαυτού μας?  Όπως και να έχει όλοι μας  την κουβαλάμε.. και σε κάθε έναν  βγαίνει όπως γουστάρει...
  Προχτές , ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ένα σχετικό ρεπορτάζ αναφερόμενος στις κωμικές ψυχές του θεάτρου  και τι μπορεί να τους έχει τύχει στο παρελθόν!


Δες το σχετικό βίντεο... εδώ ... απίστευτη η εξομολόγηση της Καστάνη.








 Βρε βρε... ο κυρ Καμίνης λοιπόν έχει ανεβάσει μανίκια και σου λέει, δουλεύει για τα καλά.. 
μετά τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων του, θα αναλάβει τα οικονομικά του δήμου ο ίδιος και βεβαίως θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Αθήνα 9,84 , ξέρεις, "δούλευαν" εκεί κάποιοι δημοσιογράφοι (στα χαρτιά πάντα),  πληρωνόντουσαν, αλλά δεν πάταγαν ποτέ!!


Αυτά είναι τα ωραία...




 Τη Παρασκευή που μας πέρασε , στη Βραζιλία, γινόταν μια ειρηνική ποδηλατική πορεία... Ως που μια στιγμή ξεπροβάλει ένα αυτοκίνητο και τραυματίζει ποδηλάτες...δες το σοκαριστικό βίντεο.











Το σύνθημα της εβδομάδας :


" Κάποιοι στη Λιβύη σκοτώνονται για την ελευθερία τους... οι περισσότεροι στην  Ελλάδα.. σκοτώνονται καθημερινά για να επιζήσουν"






Ξεθάβουμε φώτο (από το αρχείο)




στοπ (stop)






Άκουσε και απόλαυσε...




2 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ωραίες οι φωτό..
Ωραία και τα σχόλια.. βλέπω τώρα το βίντεο με την Καστάνη.. είναι από τις αγαπημένες μου.. Πόσο λυπάμαι..

Καλό μήνα να έχουμε..

PaNoS είπε...

Ευχαριστώ .
Και εγώ έπαθα σοκ με το βίντεο της Καστάνη.