Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Στιγμές - Εικόνες - Λόγια (part4)


(by web)

Στιγμές

Τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς για το 2011 , και εσύ δεν έχεις τη διάθεση να μασκαρευτείς , γιατί πολύ απλά είσαι μασκαρεμένος όλο τον χρόνο!! Ή όχι;


Όπως και να έχει ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα  και όπως καταλαβαίνεις, ξεκινά και η σαρακοστή! Δηλαδή νηστεία ! Νηστεία όμως απ'όλα , από τα χρέη , τα κλέψιμο, από το σεξ, από την ύπαρξη σου ίσως και από τα όνειρα σου (;).




Έχω ένα λόγο όμως να χαίρομαι , η πόλη σήμερα κάνει παρτυ σε πολλά μέρη και σε ένα (ίσως και παραπάνω) από αυτά θα πρέπει να παραβρεθώ! Το έχω ανάγκη, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί στο τέλος του μήνα καθορίζεται η τύχη μου σε αυτή τη χώρα! Και μάντεψε από ποιους; κλασσικά από τους πολιτικούς του (εσωτερικού) αλλά και του εξωτερικού (πλέον)!Για κακή μου τύχη θα πρέπει να λογαριάζω για δυο.


(Θυμάσαι και χορεύεις)








Λόγια


 Επόμενη είδηση :


-Απολύθηκε η Α.Παναγιωταρέα από τον Αθήνα 9,84!!!
-Τιιιιιιι; Από και κλείεται!! 
-Κι όμως!! .. Για να φανταστείς για όλα φταίει "εννοείται" ο κυρ Καμίνης, διότι αποφάσισε να σταματήσει αυτή την κατάσταση που "βοηθούσε" ορισμένους να γεμίζουν τις κοιλιές τους , χωρίς να δουλεύουν!! Ιδού η απάντηση της κυρίας Α.Παναγιωταρέα εδώ .




Θρηνεί ο κόσμος για το χαμό των δυο νέων αστυνομικών,που έχασαν προχτές τη ζωή τους και σκέφτηκε ο εικονιζόμενος να παρευρεθεί στην κηδεία του ενός , στο Περιστέρι!
Η αντίδραση των συγγενών του νεκρού , ήταν τελείως ρατσιστική- καλά έκαναν- απέναντι στο πρόσωπο αυτού του καλού κυρίου!!(εμετός). Και έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από τη κηδεία. Τι τραβάει ο καψερός! (ουστ)




Εικόνες

Λευκή και μαύρη σοκολάτα  by Hellenic street food


Αλυσίδα, νερό, ψαράκι (Πρέσπες)


Καλό τριήμερο με όλα τα καλά να σου συμβούν και με πολύ χορό!! Καλή λαγάνα!!


4 σχόλια:

apos είπε...

Διόλου δεν λυπήθηκα από την απόλυση της κυρά καθηγήτριας Παναγιωταρέα από τον 9,84. Η «ενημέρωση» που πρόσφερε είχε όσο νόημα έχει και το ρεφραίν του τραγουδιού των Ketchup (ισπανιστί Κέτσουπ).
(Και) η εν λόγω σιτίζεται αιώνες τώρα από τους φόρους που κάτι κορόιδα σαν εμάς πληρώνουν.
Καλό τριήμερο.

Hfaistiwnas είπε...

Καλό τριήμερο!!!
Έφυγε από την κηδεία; Μπράβο, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη για αυτούς..
Μη λες σοκολάτα!!! Θέλω τώρα!! Τι μάρκα είναι αυτή? Πρώτη φορά την ακούω!

manetarius είπε...

Σιγά που θα στεναχωρηθώ για την Παναγιωταρέα! Έχω να στεναχωρηθώ για τη δική μου απόλυση! χΑ!
Όσο για τις τύχες μας, τα όνειρα μας και τις ζωλες μας... άλλοι αποφασίζουν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! :(
Καλό τιήμερο... (εντάξει άργησα λίγο).. καλή Καθαρή χιονισμένη Δευτέρα! :)

Πολλά φιλιά! :)

PaNoS είπε...

@apos:
Δεν λυπήθηκα καθόλου για την άσπρη τούφα, ίσα ίσα θα έπρεπε να μη βγάλει άχνα,όχι να μιλάει για έναν άνθρωπο που ήρθε να πετάξει έξω τους πραγματικά τεμπέληδες.

@Hfaistiwnas
Και αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί για πολύ..ήδη έχουν πάει έξω από τα σπίτια του Σημίτη, Τσοχατζόπουλου και τους βρίζουν.
Η σοκολάτα είναι υπέροχη έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης, στο Γκάζι, που έχει πολλά καλούδια.


@manetarius
Άσπρη τούφα...ουστ... (απάντησα)
Όπως και να το κάνεις , όσα χρόνια κι αν μας κοθοδηγούν τα όνειρα μας, είναι ΜΟΝΟ δικά μας! όχι όπως τότε που τραγούδαγαν ''...είναι δικό τους και δικό μας ''
Απόλυση...μη το συζητάμε αυτό...:( Υπομονή..

Καλή σαρακοστή? ας πούμε ναι!
φιλιάαα :))