Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

* Απορίες (ερωτήματα) της στιγμής *

Δεύτερος μήνας του χρόνου , ακόμη έχω το μέλι στα χείλη μου από τα μελομακάρονα, στο μυαλό μου υπάρχουν οι εικόνες των στολισμένων δέντρων , και να που πρέπει να "μασκαρευτώ" για να βγω στα parties και να τρομάξω με τη μουτσούνα μου τους άλλους μασκαρεμένους ( χωρίς " " ) . Και όλα αυτά στον απόηχο της λήψης των οικονομικών μέτρων που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση , κι όμως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και σίγουρα οι εκεί του δημοσίου δεν τους άρεσε καθόλου!!!

Τα είχαμε όλα ήρθε και ο χωρισμός του ζεύγους Λάτσιου -Μενεγάκη, δηλαδή η απλή νοικοκυρά τι να πρωτοκοιτάξει? Το καλάθι της ή το δράμα που ζει το ζεύγος? Αφού σου λέει , είναι το μεγαλύτερο διαζύγιο των τελευταίων 10 χρόνων!! Έχω μείνει παγωτό!

Ας προχωρήσουμε όμως στο προκείμενο, και με συνοπτικές διαδικασίες θα σου θέσω αυτές τις απορίες- ερωτήματα που πραγματικά έχουν στοιχειώσει το μυαλό μου και άκρη δεν μπορώ να βγάλω. (καλά μην το παίρνεις τις μετρητοίς! )

1. Λέγοντας ότι το πραγματικό έλλειμμα, δόθηκε στου Ευρωπαίους εταίρους μας, σημαίνει ότι αυτή τη φορά είναι όντως αληθινό ή πάλι θα τρέχουμε να φυλάμε την κατουρημένη ποδιά του κυρίου Χοακίν Αλμούνια ?

2. Η Μπεκατώρου που είναι στο Τηλεάστυ (μην με ρωτήσεις περισσότερα, είπαμε απορία της στιγμής) , είναι όντως ξανθιά ή απλά το παίζει ξανθιά?

3. Αλήθεια Κ.Καραμανλής που βρίσκεται? Είναι ακόμη χαμένος στο κόσμο του gaming?

4. Η Μενεγάκη ή ο Λάτσιος έκανε την λαδιά?

5. Το να περιμένεις μια αλλαγή στην καθημερινότητα σου είναι σαν να περιμένεις να σου κάτσει το Τζόκερ που δεν παίζεις?

6. Τώρα που έχει εκπτώσεις , ο κόσμος ψωνίζει ή ψωνίζεται?

7. Με το να βγαίνεις ως αντιπολίτευση και να λες αυτά, νομίζεις ότι σε κάνει πιο αξιόπιστο, όταν για 5,5 χρόνια έφαγες τόσο χρήμα όσο έκαναν οι άλλοι 25 χρόνια? Και όταν μάλιστα σε αυτά τα 5,5 χρόνια η μόνη σου δουλειά ήταν εφέ, λούσα και TV παρακαλώ χαμογελάστε?!

8. Η τηλεόραση περνάει κρίση με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε να βρίσκουμε παλιά ξεχασμένα σπίτια με υγρασία, ξενοδοχεία τα όποια είναι κακόγουστα διακοσμημένα και ανθρώπους που δεν διαχειρίστηκαν σωστά τα οικονομικά τους ?

9. Η Τζούλια κάηκε ή ήταν καμένη από ανέκαθεν ?

10. Και ναι οι δημόσιοι υπάλληλοι για πρώτη φορά βλέπουν να τους συμπεριφέρονται έτσι όπως θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια! Άραγε γιατί τους ξενίζει όταν για παράδειγμα η κυρία που εργάζεται σε ΔΟΥ φεύγει από τη δουλεία της κατά τις 12 , ενώ σχολάει στις 3?

11. Άραγε την "βασιλική θέση" που κατέχει το Αλ Τσαντιρι Νιουζ στις ακροαματικότητες της τιβι, λες να την πάρει το Ράδιο αρβύλα? (Προσωπικά το ίδιο μου κάνει!)

Συνοψίζοντας λοιπόν έχω να πω ότι όσο και να θέλω δεν θα τα καταφέρω να βρω μια απάντηση σε όλα τα παραπάνω , διότι άλλα δεν με ενδιαφέρουν και σε άλλα, απλά δεν υπάρχει λογική απάντηση... Δεν είμαι μηδενιστής , είμαι ρεαλιστής και ταυτόχρονα ονειροπόλος για να περιμένω απαντήσεις σε απατηλά όνειρα!!!










2 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

ααα είναι πολλά τα ερωτήματα! Την Μπεκατώρου μάλλον ξανθιά την κόβω .. γενικά..
Νομίζω η Μενεγάκη την έκανε, απ'ότι έχω διαβάσει..
Σε τι να σου πρωτοαπαντήσω..
Προς το παρόν αυτά γιατί τρέχω! Φιλιά!

b|a|s|n\i/a είπε...

τι έγινε με την μενεγάκη και τον λάτσιο; :P