Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

* ΝEWS = ΝΕΑ Ή ΠΑΛΙΑ??? *


Και έφτασε η ώρα για τα νέα του μήνα που διανύουμε!!!

Θα μου πεις είναι διαφορετικά από αυτά του προηγούμενου μήνα?? Όχι θα σου απαντούσα...!! Το μόνο διαφορετικό που μπορώ να πω είναι ότι οι αντιδράσεις σχετικά με το ασφαλιστικό , έχουν αυξηθεί για τα καλά!!!

Την Πέμπτη θα ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που επιθυμεί η κυβέρνηση και θα είναι πλέον νόμος κράτους!!! Δεν επηρεάζεται η κ. Φ.Πετραλία και το κόμμα της, από τον κόσμο που έχει ξεχυθεί εδώ και καιρό στους δρόμους , από τις διακοπές ρεύματος που θα συνεχιστούν για τρίτη εβδομάδα και από τους υπόλοιπους κλάδους που μπαίνουν και αυτοί στο χορό!!

Παρακολούθησα τυχαία , τον Υπουργό Οικονομικών σε μια εκπομπή της ΕΤ1, να λέει ότι ευθύνη έχουν και οι πολίτες όσον αφορά τις σχέσεις τους με το κράτος. Μάλιστα....Η ευθύνη η δική σας ποία είναι???( και δεν αναφέρομαι μόνο στο πρόσωπο του), αλλά σε όλους αυτούς που άδειασαν τα ταμεία, πού είναι οι ίδιοι που μας αδειάζουν καθημερινά τις τσέπες μας!!

ΑΑΑΑΑ κυρία Φ.Πετραλιά(και οι υπόλοιποι 299) μία απορία...: Όταν λέτε ότι δεν θα εξαιρεθεί κανείς από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, εννοείται και τους εαυτού σας? Σήμερα όπως έχουν τα πράγματα, πότε βγαίνετε στη σύνταξη και πόσο παίρνετε? Με τον νέο νόμο θα υπάρχουν τροποποιήσεις και στις δικές σας συντάξεις? Ή μήπως δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή και θα παραμείνει το ωραιότατο : "17 χρόνια βουλευτικής θητείας και σύνταξη?? 4,500E!!!! Χώρια τις περιουσίες που έχει φτιάξει ο καθένας (βλέπε βουλευτικό μισθό, υπουργικό μισθό κ.α, συν τις ευκολίες και τα free που έχουν από τις Δ.Ε.Κ.Ο) και βέβαια τις συντάξεις που παίρνουν από τα επαγγέλματα που είχαν προ "βουλευτική εποχή" !!!

Εγώ και ο κάθε εγώ τι κάνουμε στην Ψωροκώσταινα που ζούμε?

Όχι δεν είμαι στο mood της "Μάρθας-κλάψας" ούτε έχω το ρόλο του "τιμητή των πάντων"!! Αλλά, είμαι η "γενιά των 700Ε", που με καλεί σε λίγο καιρό να "υπηρετώ" αυτή τη πατρίδα, από τη θέση του φαντάρου!!! Είμαι αυτός που σε 3 χρονάκια θα με καλέσουν να τους ψηφίσω και να τους δώσω το δικαίωμα, να κάνουν τροποποιήσεις και σε άλλους τομείς αυτή της χώρας και με τη πρώτη αντίθετη άποψη που θα έχω, θα με χτυπάνε οι κύριοι αστυνομικοί!!! ( βλέπε τους σκουπιδιάρηδες τι έγινε!!)

Γιατί το άλλο?? Θυμάστε το καλοκαίρι στη Κρήτη που κάηκαν 3 πυροσβέστες και ένας έζησε? ΖΗΤΟΎΝ από αυτόν που επέζησε, να περάσει από επιτροπή μεν για να πάρει σύνταξη, αλλά να έρθει στην Αθήνα και όχι στην Κρήτη, που μένει!! Ο άνθρωπος , ξέρετε , δεν έσπασε ένα πόδι και ένα χέρι, έχει καεί όλο του το σώμα!! Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση, σας έρχεται η όρεξη να ακολουθήσετε τους νόμους? Και ύστερα μου λέτε να μην είμαι "γραφικός" ...!!!

Την Τετάρτη η Ελλάς θα παραλύσει για άλλη μια φορά!!! Οι κύριοι που μας αντιπροσωπεύουν θα περάσουν το νόμο τους και όλα μέλι γάλα!! Άντε και εις ανώτερα τους εύχομαι..και μην νομίζετε ...όλα καλά θα πάνε, θα γίνει αυτό που θέλετε!!!





ΠΡΌΤΑΣΗ: Αφού περάσετε το νόμο σας, να αρχίσετε να μοιράζετε και πάνες για την ακράτεια, μιας που θα έχουμε πατήσει τα 75 !! Βολεύει!! Κατά τη διάρκεια της εργασίας, αντί να πηγαίνουμε τουαλέτα, θα τα κάνουμε πάνω μας και έτσι δεν θα φεύγουμε και από το πόστο μας!!!



7 σχόλια:

APSOY είπε...

Οι πάνες δώρο από μένα...

apos είπε...

Η Φάνη Πάλλη ανέλαβε να κάνει τη βρωμοδουλειά στο Ασφαλιστικό, καθότι είναι γνωστή πατσαβούρα (μακάρι να το διαβάσει και να μου κάνει μήνυση). Ο λόγος απλός: έτσι θα κολλήσει μερικά «γαλάζια» ένσημα παραπάνω, ώστε να βολέψει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές την κορούλα της στις λίστες. Μην χαθεί τέτοια λαμπρή οικογενειακή παράδοση.
Σημειώνω ότι ακόμα και ως δημοσιογράφος η ίδια (έτσι τουλάχιστον λέει) δεν κατάφερε να διευθετήσει σωστά το Ασφαλιστικό του κλάδου. Εκατοντάδες μένουν εκτός Ενιαίου Ταμείου Τύπου, ενώ ακόμα και όσοι είναι στο Ενιαίο, δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα.
Δοξάστε την.

Ανώνυμος είπε...

Το δριμυ κατηγορω σου με τρομαζει πολλες φορες....Σκιαζομαι μην την πληρωσουμε εμεις την νυφη!

apos είπε...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενά του, αγαπητό μου πλάσμα. Επιπλέον, ο διαχειριστής του συγκεκριμένου blog μπορεί κάλλιστα να κόψει το μήνυμα.

revqueer είπε...

Αυτό για το πυροσβέστη δε το γνώριζα, πραγματικά λυπηρό!

Equilibrium είπε...

Καλά εσύ είσαι ταλέντο στην επικαιρότητα!

Γρήγορα να υπογράψεις συμβόλαιο με το MET.tv, ως editor θα σου΄χω παχυλό μισθό!

PaNoS είπε...

apsoy: Πρέπει να σε ενημερώσω οτι θα ξοδευτείς για τα καλά! Αλλα οκ, εσυ το αποφάσισες!!:-)

apos: Πες τα να μη τα πώ εγώ ,γιατι θα το ανοίξω και μετά με βλέπω στα κανάλια να έχω τη θέση, αυτή που είχε πριν λίγο καιρό, κάποιο άλλο μπλογκ ;-)


Γ(κ)αμει Bear: Μη φοβού!!Όλα καλά θα πάνε!! Δεν σας πειράζει κανείς εσάς. :-)

revqueer: Και φαντάσου πόσα ακόμη δεν ξέρουμε!!!Το συγκεκριμένο ούτε εγώ το ήξερα,αν δεν το άκουγα απο τον εκπροσωπό τους!!;-)

Equilibrium: Όσες και καλές κουβέντες και αν μου πείς ,όσο και να με καλοπιάσεις, αν δεν δω το συμβόλαιο ,δεν υποκύπτω σε τίποτα!!;-P