Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

* ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ??? *

No1



No2


No3



No4


No5


No6



Όποτε κοιτάζω αυτή τη συνέντευξη διακρίνω όλο και πιο πολύ, μια έξυπνη δημοσιογράφο,
μια τραγουδίστρια σε mood: " Oυαου, με έχει καλέσει η κ.Στάη...πόσο καταπληκτική είμαι τελικά!!" και ερωτήσεις απαντήσεις τύπου:" Πόσο κάνει 1+3?? Απαν.: 3,5 και βέβαια, θα ήθελα να τονίσω ότι....!!! "

Από την άλλη , θα συμφωνήσω ότι θέλει να το παίζει έξυπνη (η τραγουδίστρια) ! Προσπαθεί, με το να χρησιμοποιεί λέξεις - προτάσεις, με λάθος τρόπο τις περισσότερες φορές, να αποδείξει ότι δεν είναι σε μειονεκτική θέση, όπως πολλοί νομίζουν... ( Σύμφωνα με το σκεπτικό της !!). Σίγουρα όμως έχει δώσει και δίνει δικαιώματα! Εδώ κολλάει η φράση: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!... και βέβαια: Η σιωπή είναι χρυσός!!!
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να την αντιμετωπίζει σαν ένα άτομο "περιορισμένης"!

Θα ήταν καλό, έτσι για τη σωτηρία της ζωής, ( σε απλά Ελληνικά: Τι ψυχή θα παραδώσεις....??!!!) να σεβόμαστε τους ανθρώπους , ακόμη και αυτούς που δεν έχουμε σε εκτίμηση!!! ( Εξάλλου αυτό φάνηκε ;-) !!! )




ΥΓ1: Δεν παίζω κανένα ρόλο, πόσο μάλλον το ρόλο του δικηγόρου!
ΥΓ2: Βλέπω , ακούω , σχολιάζω , σαν ελεύθερος άνθρωπος (θέλω να πιστεύω!) !!!
ΥΓ3: Μορφωμένος δεν θεωρείται αυτός που έχει πάρει 125 πτυχία και έχει κάνει 256,5 μεταπτυχιακά!! (έτσι για την ιστορία!)

9 σχόλια:

musicbug είπε...

Katarxin i teleytea photo tis Antzelas einai OLA TA LEFTA! Gelasa para poly! Tha symfwnisw se oti les, i Antzela safws kai dinei dikeomata kai isws polles fores na to kanei kai psiloepitides gia na syzitiete mpas kai poulisei tipota. Apo tin alli, meta apo ayti ti synenteyksi tote, antipathisa tin Stai gia ti stasi tis, itan psiloypoulos o tropos tis.

Αρκούρης είπε...

Δεν είχα ξαναδεί αυτή τη συνέντευξη, αλλά απ' αυτά που είδα, δεν με ενόχλησε έντονα σε κάτι η Άντζελα. Αντιθέτως, βρίσκω κάπως "ειρωνική" τη Στάη και γεμάτι αμφισβήτηση/κατάπληξη προς την Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, αναρωτιέμαι αν θα έκανε ανάλογες ερωτήσεις σε κάποιον άλλον. Ένα παράδειγμα, αυτό που ήθελε να της κάνει τεστ αν όντως μιλάει τις γλώσσες που είπε ότι μιλάει, με ενόχλησε κάπως. Αν της έλεγε κάνας πολιτικάντης δηλαδή ότι μιλάει 3 γλώσσες, θα τον προκαλούσε να το αποδείξει?

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φαν της Δημητρίου, ούτε καν μου πολυαρέσει το είδος της μουσικής της, κρίνω τα πιο πάνω από αυτό που είδα στην συνέντευξη αυτή.

Equilibrium είπε...

παλιά κι αγαπημένη η συνέντευξη αυτή
old time classic

και φυσικά προσυπογράφω τα υγ. σου!

Καλή βδομάδα, και μη ξεχνάς, από αυριο νέα θεματική βδομάδα για το MET.tv

apos είπε...

Ποτέ δεν κατάλαβα τι νόημα είχε εκείνη η συνέντευξη. Η "έγκριτη" δημοσιογράφος, τι ακριβώς προσπάθησε να αποδείξει? Ότι η λαϊκή τραγουδίστρια δεν έχει το δικό της επίπεδο? Ήταν ποτέ αυτό το ζητούμενο? Και γιατί το επίπεδο της Στάη είναι καλύτερο?
Η mont blanc πένα δεν κάνει τον δημοσιογράφο. Ειδικά όταν στην έχουν κάνει δώρο.

Ανώνυμος είπε...

Οταν η Ελλη συναντησε την Αγγελικη,ηταν σαν να μαγειρεψε καποιος σκατα με φραουλες.Εντελως αντιθετα μυαλα,ασχετου νοημοσυνης...δεν εχει σημασια, και το αποτελεσμα ηταν κατι απογοητευτικο.Οχι προσωπικα για καποια απο τις 2.Αλλα ηταν οτι πιο βαρετο και ανοστο ειχε γινει.

Επισης...Μορφωμενος ΕΙΝΑΙ αυτος που εχει 125 πτυχια και 256,5 μεταπτυχιακα.Απλα ηθελες να πεις πως εξυπνος-οξυδερκης δεν ειναι αυτος που εχει 125 πτυχια και 256,5 μεταπτυχιακα.

PaNoS είπε...

Musicbug: Tην φωτό τη βρίσκω art και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη που έχει βγάλει!!

αρκούρη: Ειλικρίνα δεν θα είχε μια τέτοια συμπεριφορά, αν ήταν αλλος στη θέση της Άντζελας! Πιστεψέ με!

Equilibrium: Εμένα πάλι, δεν είναι αγαπημένη συνέντευξη,αφού τη θεωρώ άκυρη!!! Όσο για το met-tv, θα περάσω καμιά βόλτα!!;-)

apos:Απλά τότε είχε γίνει το σκηνικό με το φιλί, που ειχε δώσει η Άντζελα στη Τουρκική σημαία και σκέφτηκαν: "Δεν τη φωνάζουμε εδώ να την κάνουμε λίγο ρόμπα...έτσι για να έχουμε νούμερα βρε αδερφέ!!"

Γ(κ)αμει Bear: Μόρφωση δεν σημαίνει μόνο να έχει πάρει κάποιος γνώσεις γύρω απο ένα τομέα!( Βλέπε Τουριστικά Επαγγέλματα για παράδειγμα!) Το θέμα είναι αρκετά σύνθετο! Άρα, αυτό που έγραψα, αυτό ήθελα να πω!!;-)

apos είπε...

bear, θα έλεγα ότι μορφωμένος είναι ΚΑΙ αυτός που έχει 125 πτυχία κλπ. Αλλά αυτά δεν κάνουν τον άνθρωπο, όπως όλοι γνωρίζουμε. Οπότε ας μην λέω κοινοτυπίες.

comingThrough είπε...

kane douleia sou agori mou! lege oti theleis:D

revqueer είπε...

Κλασσική συνέντευξη! Από τότε ξεκίνησε η 'κατρακύλα' της Άντζελας. Η ειρωνία της στάη όπως είπε κι ο Αρκούρης είναι οπωσδήποτε εξίσου ενοχλητική πάντως.