Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

*WELCOME*


- H ώρα 02:10 που γράφονται αυτές οι λέξεις και βέβαια τα γενέθλια αυτού του blog ορίζεται η 14.10.2007.-(αυτά για την ιστορία)
--------------------------------------------------------------------
Κάπου εδώ πρέπει να γίνουν και οι συστάσεις! Το όνομα μου είναι Παναγιώτης η αλλιώς Πάνος (όπως σε βολεύει βρε αδελφέ!) Παρακαλώ ποτέ Νότης===>(απαγορευμένη λέξη):-P Έχω γεννηθεί στη Αθήνα ένα ζεστό (υποθέτω), μεσημέρι του 1980. (23.08.1980) (ΠΡΟΣΟΧΗ : η πληροφορία δίνεται για δώρα την ημέρα των γενεθλίων μου!! ευχαριστώ!!!):-P
---------------------------------------------------------------------
Έχω διαβάσει αρκετά blogs, ήρθε όμως και η δική μου σειρά να γίνω και εγώ ένας δημιουργός σαν τους υπόλοιπους, αλλά μην ξεχνάμε κάθε άνθρωπος μοναδικός, με την δική του κουλτούρα,με το δικό του μυαλό και βέβαια με την δική του ''ματιά''!

Έχω να πω ότι νοιώθω αρκετά κουρασμένος αλλά ταυτόχρονα ανακουφισμένος, αφού τελείωσε επιτέλους μια περίοδος που είχε αρκετό άγχος, διάβασμα κλπ κλπ Μόλις δε το έμαθε ο φίλος Σέρας, μόνο που δεν πέταξε από την χαρά του εκεί που ήταν μέσα στο βαγόνι, εν ώρα εργασίας (και με ένα σχόλιο που δεν είναι της παρούσης...ξέρει εκείνος:P:P)

Πρώτη μέρα δεν θέλω να σας κουράσω άλλο για αυτό θα κλείσω αυτή την εισαγωγή μου με ένα ωραίο new song από Kylie Minogue το οποίο συνοδεύεται από ένα ωραίο video! (γούστα είναι αυτά :-) )










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kali arxi boy!!!
Diladi to blog sou einai Zygos?:-)
Poly endiaferon to ksekinima, anypomonw gia tin synexeia!
Keep up the good work, idi exeis enan fan:-)
Giannis