Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

ΤΑΞΙΔΙΑ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ!!!


''Όταν βλέπω αεροπλάνα μου έρχεται να σου την κάνω και να εξαφανιστώ'' έλεγε ένα παλιό άσμα!!



Τι όμορφα που είναι να παίρνεις το αεροπλάνο και να πηγαίνεις σε ένα άλλο μέρος για να δεις καινούρια τοπία , άλλους ανθρώπους, άλλες κουλτούρες, γενικά νέα και όχι βέβαια, συνηθισμένα πράγματα! Όπως και να έχει βγαίνεις από την καθημερινότητα σου και βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι!


Χαίρομαι αυτούς που μπορούν και το κάνουν συχνά! Για μένα ισχύει ότι ο άνθρωπος, καλά θα κάνει να έχει επισκεφθεί τα περισσότερα σημεία της γης, έτσι ώστε να είναι γεμάτος από εμπειρίες, γνώσεις, εικόνες και να νοιώθει μια εσωτερική γαλήνη μέσα του, κάνοντας τον απολογισμό φθάνοντας προς τα τελευταία μονοπάτια της ζωής του(μακάβριο ε?) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ! (που λένε και οι Άγγλοι!:-) ) Μάλιστα, υπάρχει σε ένα site σταθερής τηλεφωνίας αλλά και internet , μια στήλη που έχει τίτλο: ''Αξίζει να τα δείτε πριν ...πεθάνετε!'' :-)


Έρχομαι λοιπόν να πω ένα καλό ταξίδι στο φίλο Apo, που έφυγε σήμερα για ένα ταξιδάκι αναψυχής με προορισμό το Buenos Aires!!!

















ΥΓ: Μετά από πολύ ψάξιμο , δεν βρήκα το ανάλογο τραγούδι και γι αυτό παραθέτω ένα άλλο song ,το οποίο μου αρέσει πολύ τον τελευταίο καιρό!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Thank you very much, gia to kalo taxidi. Kai i foto pou ebales etsi gia tin pliroforia, einai to Puerto Madero sto Buenos Aires, sto opoio brethika xtes...