Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Στιγμές - Εικόνες - Λόγια (part5)

 




Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, βρέθηκε ένας νεκρός, στο πάρκο του Θησείου, από το ψύχος των ημερών.


Το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, βρήκε μια ολόκληρη χώρα,σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!Σκαρφαλωμένοι σε φορτηγά και λόφους σαν τσαμπί από σταφύλι, αλλά και χιλιάδες πνιγμένους(5.200 νεκροί,46.000 αγνοούμενοι μέχρι τώρα) , με αντιδραστήρες (που βρίσκονταν σε λειτουργία εδώ και 40 χρονιά) να εκρήγνυνται με κίνδυνο και φόβο για ένα νέο Τσερνομπιλ (;).


(Συγκλονιστικές δορυφορικές φωτογραφίες  ABC News)




 (by web)


Και ενώ στο Τόκιο η καταστροφή είναι στο μέγιστο πάντα βαθμό, η Ελλάς, όπως ανακοινώθηκε από τα πρωθυπουργικά χείλη , κατάφερε να μειώσει το επιτόκιο του δανείου κατά 1%, ενώ  μπορούμε μέχρι το 2023 να το αποπληρώσουμε.   


Ξέρεις τώρα -σου λέει- πάμε με διαφορετικό αέρα στη σύνοδο -κούνια που σε κούναγε- και εννοείται ότι για να ισχύσουν τα παραπάνω , θα πρέπει να γίνουν κι άλλες αποκρατικοποιήσεις.


Και ενώ την ίδια ώρα που συμβαίνουν τα χειρότερα (;),ο κόσμος αποδοκιμάζει κάθε πολιτικό που βρίσκεται μπροστά του.


Με τον έναν 


 


ή με τον άλλον τρόπο 







Ποιος θα του το έλεγε του Καραμανλή ότι κάποια μέρα θα πήγαινε με μια παρέα ο Κολλάτος έξω από το σπίτι του για να τον αποδοκιμάσει και μάλιστα να τον ξεφωνίζει λέγοντας του για σουβλάκια και Ρουσόπουλο.







Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το πρώτο θερμό για την Άνοιξη που διανύουμε, με αποτέλεσμα να ξεχυθούμε στους δρόμους ..


Επισκέφτηκα λοιπόν το meet market στην Τεχνόπολη και απαθανάτισα τα αντικείμενα που υπήρχαν στον χώρο. (Περισσότερες φώτο εδώ)




Η βόλτα συνεχίστηκε έχοντας στο μυαλό να παίξω λίγο ακόμη με τα χρώματα, αντικείμενα.


Έτσι έφτασα μέχρι το μουσείο Μπενάκη και άρχισα πάλι να φωτογραφίζω (εδώ) αλλά και μετά από λίγο να χαζεύω τα διάφορα βιβλία και ορισμένες καλλιτεχνικές δημιουργίες  που υπήρχαν στον χώρο.


Ξέρεις όσο και να θέλω να το απαλύνω, δεν μπορώ να το πετύχω στο έπακρον, αλλά την προσπάθεια μου θα συνεχίζω να την κάνω.




Σου βάζω λοιπόν να ακούσεις αυτό , από την γλυκιά εύσωμη


αλλά και αυτό για να σε χαλαρώσω τελειώνοντας κάπου εδώ το άρθρο.



*ελπίζω να ξυπνήσω και να μην έχουν συμβεί όλα αυτά τα δυσάρεστα

2 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έβαλα να ακούσω τα κομμάτια..
Η τραγικότητα σε όλο της το μεγαλείο στην Ιαπωνία.. και μη χειρότερα..

PaNoS είπε...

@Ηfaistwnas
δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται...