Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

* Απλές Στιγμές *

Ο πίνακας είναι του  Κ.Λάκη
Ναι έχει περάσει καιρός , ναι ισχύει ότι ήθελα να γράψω πολλά όλο αυτό το διάστημα, αλλά τελικά ήθελα να σιωπήσω !Μη με ρωτήσεις γιατί.

Ο χρόνος σιγά σιγά οδεύει προς την έξοδο, ο καινούριος έρχεται, στιγμές μπαίνουν στο χρονοντούλαπο και οι καινούριες φοράνε τα καλά τους για να κάνουν ποδαρικό!

Ξέρεις, πολύ συχνά σκέφτομαι και τρέχω σε απλές στιγμές,  με ουσία, και αναρωτιέμαι συνεχώς : τι συναισθήματα θα είχα αν δεν τις είχα ζήσει?

Είχα καιρό να ξεκουραστώ, να νιώσω, να αισθανθώ, να περπατήσω πραγματικά, να δω καινούρια πράγματα,να ''υπολογίσω'' ανθρώπους ,να μιλήσω , να χαμογελάσω, να ομορφύνω.

Είμαι εδώ, χωρίς άσχημες ανατροπές , χωρίς υπερβολές, με αισιόδοξες ματιές, ανθρώπους που πραγματικά θέλω να κρατήσω στη ζωή μου, κι ας είναι λίγοι. Τελικά αυτός είναι ο κανόνας της ζωής.

Γράφω το τελευταίο ποστ για το  -2010- λίγο μακριά από τη βάση μου (500χιλ περίπου) και αισθάνομαι όμορφα, διότι ο χώρος που φιλοξενούμαι είναι σαν το σπίτι μου!

Αισθάνομαι όμορφα βλέποντας πρόσωπα και αντικείμενα παραπέμποντας με στα όμορφα παιδικά μου χρόνια....

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον χρόνο που φεύγει, γιατί δεν μου έδωσε μόνο άσχημες στιγμές, μου έδωσε και όμορφες, δυνατές, γλυκές, ερωτεύσιμες , γεμάτες με πάθος  στιγμές!


Φιλί για το 2011


3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Χαίρομαι, γιατί όταν γυρνάς στα παιδικά χρόνια, είναι σαν να γίνεσαι πάλι παιδί.. να περάσεις καλά εύχομαι, έστω και μακριά από τη βάση, αλλά φαίνεται να είναι το ίδιο οικείο μέρος με τη βάση..
Καλή χρονιά να έχουμε!!!!!

Kος Μηδενικός είπε...

Αυτό δεν έχει σημασία στη τελική; Να μπορείς να ζεις μικρές, οριακές στιγμές ευτυχίας και πάθους (όχι κατά ανάγκη με τη σεξουαλική έννοια και μόνο!). Σου εύχομαι σε μελλοντικούς απολογισμούς να μπορείς να μετράς γερά στιγμές που θα αξίζει να θυμάσαι.

Φιλιά και Χρόνια Πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

Με τι ωραια γλυκοπικρη μουσικη κλεινεις....!
Χαιρομαι που αισθανθηκες ετσι...
φιλι