Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

*Summer is over .... Και τώρα???*



    Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος τα είχε όλα!!! Διακοπές σε ωραία νησιά, φωτογραφίες με ηλιοκαμένα και λαδωμένα κορμιά , ρακέτες και τα μπαλάκια να πηγαινοέρχονται πέρα δώθε, ενώ τα parties να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο!!!
    

Στο τέλος κάθε καλοκαιριού, σε πιάνει μια νοσταλγία, γιατί θεωρείς ότι ήταν το καλύτερο καλοκαίρι που πέρασες ποτέ, πιστεύεις ότι αργεί το επόμενο να έρθει.Θα αρχίσει να βραδιάζει πιο νωρίς, στη παραλία δεν θα ξαναπάς, τη βερμούδα και τη σαγιονάρα θα τα κρύψεις για ένα χρόνο, μαζί με το αντηλιακό, που τόσο πολύ αγάπας!!
    
Κοιτάς και ξανακοιτάς τις φωτογραφίες που μόλις πέρασες εχθές στο Η/Υ. Βάζεις μουσικό χαλί το far from everything ( γιατί άνετα το χαρακτηρίζεις το hit του καλοκαιριού) και βλέποντας τον Γιώργο, την Ηρώ, την Ηλέκτρα, θυμάσαι τις βουτιές, τα γέλια, τις ματιές , τα mojito, τους χορούς! Σίγουρα θα ήθελες να μην τελείωνε ποτέ το καλοκαίρι! Αναζητάς ακόμη στο youtube να βρεις το μη μου μιλάς για καλοκαίρια από Σ.Αρβανίτη, ενω σκέφτεσαι τα όμορφα μάτια που σίγουρα ερωτεύτηκες, για πέντε λεπτά.
   
Το status των φίλων σου στο facebook και στο twitter, είναι κολλημένο στο  : Back to reality!! Προσπαθείς να συνέλθεις , αλλα δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι πρέπει να ξυπνάς νωρίς για να πας στη δουλειά, και να κάνεις πάλι τα ίδια. Έχεις ακόμη τη μυρωδιά της θάλασσας, το αλάτι που είναι ακόμη πάνω σου δεν θες να φύγει, ενω κοιτάς το μαύρισμα να παίρνει τη θέση του το λευκό του χειμώνα!

    Και εκεί που σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω , έρχεται να προστεθεί στη θυμηση σου ότι έρχεται ενα δύσκολο φθινόπωρο, ενα σημερινό ανασχηματισμό που σίγουρα θα σου φάνεί περίεργος για πολλούς λόγους (βλέπε Χυτήρη), αλλά σίγουρα ενα δύσκολο έτος . (το 2011 ) είναι κοντά.

 
Ορισμένα tips για να τη βγάλεις καθαρή φέτος το χειμώνα :
·         Εξοπλίσου με πολύ υπομονή, αφού έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου ! (λέμε τώρα)
·         Προσπάθησε να κάνεις μικρές εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα,  κάπου κοντά ντε!
·         Οκ μπορεί να βραδιάζει νωρίς, αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει εδώ η ζωή, υπάρχει και το cinema σαν μια καλή πρόταση.
·         Μην ξεχνάς γίνονται πολύ καλά parties μες το χειμώνα, ξεχυσου!!!
·         Οι φίλοι γι' αυτό υπάρχουν, να συμπαραστέκεται ο ένας στο άλλον!!!
·         Σκέψου ότι τα χιονοδρομικά κέντρα, σε λίγο καιρό θα σε καλέσουν για μια βόλτα.

                                   ......................Good winter να έχουμε......................




 

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χεχεχεχε μακάρι να είναι καλός!!!
Όλα τα παραπάνω δεν είναι να τα σκέφτεσαι ειδικά τώρα, η νοσταλγία αυτο το καιρό μπορεί να σου κάνει και κακό!!!

mahler76 είπε...

ξεχυσου????

σας παρακαλώ δεν θα ήθελα.

manetarius είπε...

Ααααχ... τα νιάτα πως φαίνονται.. με τα μοχίτο τους και τις βουτιές τους... εμείς είμαστε με τα παρκοκρέβατα και τις φρουτόκρεμες! :Ρ

Φιλιά πολλάαααααα!!

Καλό winterάκιι!! :)))