Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

*Μην το πεις πουθενά.. *

"Κοίταξες , άπλωσες, χάρηκα, γεια σου!! Δειλά προχώρησες και μετά από λίγο θέλησες να ηρεμήσεις τα πράγματα , όπως ακριβώς το επιθυμούσες και τότε!

Πρόσεξες να μην κάνεις κάτι λάθος αυτή τη φορά, πόσο γελάστηκες! Προσπάθησες να μην πεις ψέμματα , σε αυτό τα κατάφερες, και φάνηκε το αποτέλεσμα! Εξάλλου όπως τότε, σε χαρακτήρισε ό,τι ζεις σε μια λάθος εποχή, δεν υπάρχει αυτό που πραγματικά είσαι.

Δεν ζεις με αυταπάτες, δεν θέλεις να σε βλέπουν με διαφορετική ματιά , θες με αυτή που πραγματικά είναι. όχι δεν σε λυπάσαι, απλά είσαι καλά, γιατί βρίσκεσαι εκεί, όπως πραγματικά θες και ελπίζεις!!

Αύριο είναι η τελική απόφαση, αύριο θα είναι διαφορετικά, αύριο θα είσαι εσύ που θα δώσεις μια διαφορετική πνοή , σε αυτό που βιώνεις και επιθυμείς με τόσο πόθο να  ξεστομίσεις γιατί είναι απλό, είναι αυτό!!

Κάτσε κάτω, πλάγιασε, ακούμπα, δες, βίωσε , νιώσε και τότε θα δεις πραγματικά τα όμορφα βιώσιμα αλλά και αληθινά συναισθήματα , που κυριεύουν, χωρίς προσμονή.

Λόγια γραμμένα, σε ένα άσπρο , μικρό χαρτί , που βλέποντας τα, απλά συννεφιάζεις , γιατί θέλεις να λειτουργείς, και όχι να είσαι ανέπαφος! "



Να σαι καλά! Σε ευχαριστώ που μου το έδωσες και το διάβασα!


3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Δεν το πολυκατάλαβα αγαπητέ μου P@nos! Μια γνωριμία, ένα κείμενο..
οκ..
Καλημέρα!!!

Kος Μηδενικός είπε...

Ίσως είναι ευλογημένος αυτός που δεν θέλει να τον βλέπουν διαφορετικό. Τους θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους...δεν το κρύβω...ακόμα κι αν δεν το παραδέχομαι.

Το τραγούδι αυτό πιστεύω έντονα ότι είναι περισσότερο πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι παρά ερωτικό! Από την άλλη εξαρτάται και από την οπτική γωνία που το βλέπεις!

manetarius είπε...

Δεν το έπιασα κι εγώ... αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα! :))