Σάββατο 17 Απριλίου 2010

* Live beautiful moments *

Η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 17.03 και απο τότε έχει περάσει ενας μήνας, ενώ κάθε φορά λέω , βρε πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!! Το ίδιο είπα και εχθές το βράδυ άφου είδα και άκουσα μια μπάντα νέων παιδιών , να παίζουν τόσο όμορφες μουσικές!

Είναι λίγες οι φορές που θα πω ότι πέρασα ωραία σε μια έξοδο μου. Κι όμως είχα καιρό να νίωσω όμορφα και να που ήρθε απο το άσχετο. Έπεσε πρόταση στο τραπέζι και το όνομα αυτών Τhe Burger Project .
Aναρωτήθηκα ποιοι είναι αυτοί, ενώ ταυτόχρονα πληκτρολογούσα στο google το όνομα τους. Έπεσα κατευθείαν πάνω στην επίσημη σελίδα τους και άρχιζε να παίζει ενα απο τα τραγόυδια τους . Αυτό ήταν , κόλλησα για τα καλά , ίσως και να ήθελα να κολλήσω , αφού έχω την ανάγκη για κάτι νέο , κάτι το διαφορετικό. Το ίδο είχα πάθει , όταν είχα ακούσει για πρώτη φορά του Federico Auebele πρίν 2 χρόνια περίπου. Μέχρι που τον είδα στον Λυκαβητό. Αυτό ήταν , respect!!

Η αλήθεια είναι ότι όταν με πίανει αυτή η ανάγκη, το καταλαβαίνω γιατί τα δείγματα είναι αρκετά. Αλλάζω συνεχώς τα τραγούδια στο playlist του pc, στο αυτοκίνητο πατάω το κουμπί next τους αποθηκευμένους σταθμούς, για να ακούσω μην τυχόν και η A.Σημίτη προτείνει κάτι το έξυπνο, μιας και αρκετές φορές έχει βγεί αληθινή στις προβλέψεις της.

H ώρα 11 παρά και η ουρά είναι τόσο μεγάλη, κάνει πολύ ζέστη (γκλιν γκλιν χτυπάει το κουδούνι μες στο μυαλό μου, ό,τι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών) ενώ έρχονται μουσικές μέσα απο το Gagarin 205 . Η συγκεκριμένη παρέα κάνει διασκευές γνωστών  τραγουδιών, ενώ κινείται σε όμορφα μουσικά μονοπάτια, balkan, swing,  rock & roll, ska,  swing, 80’s μπαλάντες, μεγάλες επιτυχίες που έχουν σημειωθεί εντός και εκτός συνόρων. Ήδη κυκλοφορεί το νέο τους cd , " We Live In Athens " και σημειώνει μεγάλη επιτυχία , σύμφωνα με τον τύπο. Σημαντική σημείωση , θα τους δείς με περίεργες ενδυμασίες!! Ακούστε τους, αξίζει!!! 





10 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Κάνα δυο τραγουδάκια που άκουσα καλοί είναι!
Πρώτη φορά τους ακούω πάντως!

Ανώνυμος είπε...

oraia htan...diaskedasame ontos!!
nice keimeno...
alla oti to kalokairi einai pro twn pylwn gaiti mou to thymises?
laps,snif...

el chi!!

musicbug είπε...

Thymamai eixa gelasei poly otan prin merikous mines eixa akousei tin prwtotypi diaskevi tous sto "Take my breath away". Perimena pws kai pws to album alla de mporw na pw oti me enthousiase kai poly. Sigoura omws live thanai poly kaloi! Xairomai pou perases kala!!!

PaNoS είπε...

@Hfaistiwnas:
Αξίζει live. Eίναι ακόμα πιο καλοί!!
:-)


@el chi:
Ναι περάσαμε όμορφα!!! Αντε και στο επόμενο live τους!!! Με τις ίδιες εκπλήξεις , ξέρεις εσύ!! χεχε...

@musicbug:
Nι όντως live είναι πολυ καλοί!! Και βέβαι τους ακολουθεί πολυς κόσμος!!! Και στο εξωτερικό!!! ;-)

sCaTterBraiN είπε...

αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα σκ που τους βρίσκω μπροστά μου. θέλω να βρω το άλμπουμ τους (we live in athens λέγεται νομίζω)

sCaTterBraiN είπε...

ουπς, αυτά παθαίνεις αν διαβάζεις πρόχειρα τα ποστ, τώρα είδα ότι το έχεις ήδη αναφέρει.
:-)

PaNoS είπε...

@sCaTterBraiN
Όντως αυτα παθαίνεις!!! χαχα, Δεν πειράζει, αρκεί που το πρόσεξες.

Kος Μηδενικός είπε...

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και αυτό είναι δέσμευση...χαχαχα!!! Ωραίος και πρωτότυπος ο ήχος των διασκευών τους!

PaNoS είπε...

Μην σου πω Μεγάλη δέσμευση !!! :-)
Αν τύχει να ακούσεις για κάποιο live , μην το προσπεράσεις!!

manetarius είπε...

Αααα! Τι καλοί! Το swing μ' αρέσει πολύ!
:)