Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

* Δεν έμεινε κανείς . *



Ξαφνικά μια ομίχλη ζεστή, σαν μικρό φιλί, σ' ακουμπάει σου αλλάζει μορφή, χάνεστε μαζί. 
Προσπαθώ με τα χέρια ψηλά να σε βρω αλλά,μια φωνή στον αέρα ξεσπά και μου λέει σιγά, Έλα να δεις, δεν έμεινε κανείς, έλα να δεις αγάπη μου κανείς...! ελα να δεις, ούτε εμείς!


Έλα να δεις , δεν έμεινε κανείς λέει το άσμα και δίκιο έχει , αφού μεν κυκλοφόρησε πριν κάποια χρόνια, αλλά μπορεί να  χαρακτηριστεί άνετα προφητικό! Εύκολα μπορείς να πεις ότι η κατάσταση στην παρούσα φάση, είναι τελείως καταθλιπτική, εξοργιστική και συνάμα τόσο στενάχωρη.

Διαβάζοντας σήμερα τα λόγια του επίτιμου της ΝΔ  (γέλα με τη καρδιά σου αν μπορείς) , βλέπω για άλλη μα φορά το πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να γελοιοποιείται ακόμα και όταν φτάνει κοντά στον θάνατο. Τσίπα μηδέν, θράσος μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και οι φανατισμένοι του είδους , να τον δέχονται και να τον φιλοξενούν σε διάφορες εκδηλώσεις , ενώ θα έπρεπε να σαπίζει μέχρι τώρα στη φυλακή. Εννοείται όχι μόνο αυτός.


Λέει λοιπόν "να πληρώσουν οι υπεύθυνοι " (εξοργίζεσαι) , και αμέσως μετά η δήλωση του περιέχει και τη μαγική φράση   "αλλά δεν έχει σημασία πια το παρελθόν" . Μένεις άναυδος και ταυτόχρονα αφού συνειδητοποιείς τι έχει πει ο παλικαράς, σου έρχεται να πας να κάψεις τη Βουλή, το Σύνταγμα, το σπίτι του, τα κλεμμένα του, τις συντάξεις του, το ίδρυμα του, το σόι του όλο! Όχι όχι, δεν είναι ακραία συμπεριφορά, είναι ακραίες οι δηλώσεις τους .Πέταξε και την μπηχτή του για τον υπουργό οικονομίας που είχε διαλέξει ο τέως (άχρηστος όλων των εποχών) πρωθυπουργός, Καραμανλής.

Επίσης , δεν τα έβαλα με τον ¨επίτιμο¨ (όπου παρεμπιπτόντως , αυτό ο χαρακτηρισμός, μου κάνει λίγο σαν τον τίτλο που κουβαλά η Τζούλια σας ," η απόλυτη ροζ dvd κοπέλα της χώρας αυτής" , μακρινάρι ρε παιδί μου.), τα βάζω όμως με το σκεπτικό που έχουν  αυτοί οι κάφροι να μας αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα χρόνια , λες και δεν ξέρουμε πόσο κάνει 1+1= ξεφτίλα, κλεψιά, κυλαράδες απο τα κλεμμένα λεφτά της χώρας αυτής .Ή μήπως δεν ξέρουμε τελικά?


4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Δεν ξεχνάει ο κόσμος..
Υπεύθυνη είναι κάθε πολιτική ηγεσία από τη μεταπολίτευση και μετά ή και πιο πριν..

PaNoS είπε...

Προσωπικά πιστεύω ό,τι το πρόβλημα εστιάζεται στην φιλοσοφία του ΈΛληνα. Όσες φορές και να έχει ειπωθεί, είναι η μόνη αλήθεια.
Υπομονή, γιατί τα χρόνια που ακολουθούν είναι δύσκολα!

Θράσος είπε...

1.Ο επίτιμος δεν φθάνει κοντά στο θάνατο.Είναι πλέον αποδεδειγμένον ότι ο Χάρος σκιάζεται τον Μητσοτάκη. Μάλλον θα φθάσει τα 345.

2.Μάλλον από τις απανωτές επιτυχημένες εκλογικές νίκες του Καραμανλή, δεν ξέρουμε και πολύ καλά τι μας γίνεται.

3.Απόλαυσα αυτό το post. Iδιαίτερα το καύσιμο του ιδρύματος Μητσοτάκη. Αν ποτέ πραγματοποιηθεί please don't forget me!

PaNoS είπε...

@Θράσος:

1. Ας βάλουμε όλοι απο 10 λεπτά, να αγοράσουμε τα κεράκια του! αυτά που θα είναι δίπλα απο τον τάφο του!

2.Ίσως έχουμε χάσει τη μπάλα και απο τα πολλά 000-νικα, των κλεμμένων !


3. Πίστεψε με, με πρόλαβαν άλλοι, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο!

Άλλο να το λές σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση( εκνευρισμός σε απλά ελληνικά) και άλλο να το κάνεις πράξη με τις χειρότερες συνέπειες! (απώλεια 4 ψυχών)