Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

* Και πάλι *

2010
Πως φαίνεται τι θα ακολουθήσει αυτή τη χρονιά, όταν κάνει τέτοιο ποδαρικό με τόσο "ωραίο" τρόπο!!

Κι όμως , όσο και να μην θες να είσαι προληπτικός, δεν μπορείς να είσαι " νηφάλιος" σε τέτοιες περιπτώσεις και να το παίξεις πολιτισμένος!

Και πάλι ναι όλα τα κράτη θα θελήσουν να στείλουν βοήθεια , όπως έγινε και τότε στο τσουνάμι, και πάλι θα δακρύσεις για τις εικόνες που έχεις ή θα δεις, και πάλι θα κάτσεις στον καναπέ σου με τα πατατάκια , χωμένος στα καθημερινά σου προβλήματα, στα οικονομικά που είναι μείζον θέμα αυτό τον καιρό, στις αποδείξεις που μαζεύεις διακαώς μην τυχόν και γλυτώσεις 1 ευρώ καθώς και στο να είσαι παρών στις εκπτώσεις που ξεκινούν αύριο!!

Groups θα φτιαχτούν πολλά στο φάτσα μπούκ , για να δείξεις όμως ότι είσαι άνθρωπος, θα γίνεις μέλος σχεδόν σε όλα, για να μην πω σε όλα, και πάλι όμως σκέφτεσαι το σαββατοκύριακο πού έρχεται και κάνεις σχέδια πως θα ξοδέψεις τα νεύρα της καθημερινότητας σου!

Στην Αϊτή όμως , ακόμη θα ψάχνουν την κοπέλα κάτω από τα συντρίμμια όταν εσύ θα πίνεις το ποτό σου στο Μπουρνάζι και στο Γκάζι, εκεί ανάμεσα στους άλλους ομοϊδεάτες με τις ίδιες ανασφάλειες , με τα ίδιο άδειο βλέμμα και πάλι θα έχεις καταναλώσει ποτό και τσιγαριλίκι για να ξεχάσεις αυτό που σε "πονά" καθημερινά, και πάλι και πάλι !!


Σε γεμίζω απελπισία διότι τα βλέπεις γραμμένα σε ένα τυχαίο blog? Μπα αυτή τη φορά το κάνω για μένα , γιατί φοβάμαι τις μέρες που θα ακολουθήσουν και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν κάνω κάτι, είμαι σε αδράνεια και γι αυτό είμαι "ήρωας" χωρίς ουσία. H ουσία των συναισθημάτων απλά υπάρχει σαν ανάμνηση και βέβαια το παίζω διαφορετικός από σένα για την εικόνα μου και μόνο!!!

2020
???

Θα υπάρχεις ?


ΥΓ: Το κείμενο γράφτηκε με πολύ ειρωνεία στο πρόσωπο μου!




5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Και στο δικό μου..

sCaTterBraiN είπε...

ναι, οκ, μπορείς να βοηθήσεις; τότε βοήθησε.
πέρα απ' αυτό, τι να κάνουμε; life goes on...

musicbug είπε...

Poio 2020??? To 2012 tha teleiosoun ola!!!:-p

xipasmenos είπε...

Εγώ απο την άλλη δεν ξέρω με τι να στεναχωρεθώ, με τους χιλιάδες που πεθάναν ή με τους εκατοντάδες ηλίθιους που μπήκαν στο group "Κάνε ένα κλικ και δώσε ένα ευρώ στα παιδιά της Αϊτής" του facebook.

Μερικές φορές νιώθω λίγο αναίσθητος που δε με αγγίζουν καταστροφές που έχουν συμβεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά απο μένα. Θα συνεισφέρω σε κάποιο έρανο ή (μοδάτο)τηλεμαραθώνιο αλλά δεν θα αναλωθώ με το να πείσω τους άλλους οτι έχω στεναχωρεθεί με την καταστροφή αυτή. Άμα δεν ζεις ένα γεγονός δε μπορείς να βιώσεις τα αποτελέσματα του, και βλέπουμε οτι παρόλο που οι μισοί νομίζουν οτι η Αϊτη είναι κάτω απο τα Πουκέτ έχουνε σκάσει και χάσει τον ύπνο τους απο την ανείπωτη καταστροφή!!!!!

Είναι της μόδας να είσαι "ανθρωπιστής" κρίμα που πέθανε ο Αϊτιανός, αλλά ο καριόλης ο γείτονας που μου φαγε ένα τετραγωνικό εκατοστό στο χωράφι να πεθάνει, μαζί με τον παλιόπουστα τον απο κάτω, και την άλλη που πηδιέται αριστερα και δεξιά!!! Κρίμα μωρέ στην Αϊτή......και είναι τόσο ωραία τα νησάκια στον Ινδικό Ωκεανό!!

Βλαμένοι Έλληνες!! :P

ΥΓ κατα τα άλλα είμαι καλό παιδί, με ενδιαφέρον και αγάπη για τους συναθρώπους μου.....
ΥΓ2 Δεν πάω Μπουρνάζι, Γκάζι σπάνια, μπορώ να κυκλοφορώ με το άδειο μου βλέμμα στην Καρύτση;
ΥΓ3 φοβερό κείμενο, μπράβο για 2η φορά!

PaNoS είπε...

@ hfaistiwnas :
Και στο δικό τους, γιατί τσίπα δεν νομίζω να έχουν!! Καλημέρααα!

@sCaTterBraiN :
Και πες ότι εγώ θέλω να βοηθήσω, αυτοί θα με αφήσουν? Άσε είναι πρωϊ και καφέ δεν εχω πιεί ακόμη!! Καλημέραααα!!

@musicbug :
Το 2011 δεν θα ήθελα να σου πω τι θα συμβεί!!! Άστα...Επίσης πάλι λέω καλά μυαλά σε όλους γιατί λείπει!!! Καλημέρααα!


@xipasmenos :

Χμμμ, αυτά που περιγράφεις, δεν λεω όχι, ναι ισχύει! Δεν θα το βάλω σε εθνικό επίπεδο, θα το βάλω σε " επίπεδο" μυαλού! Και αυτό, γιατί ναι πιστεύω ακόμη στον άνθρωπο, δεν είμαι μηδενιστής, την ελπίδα την έχω ακόμη και κάποιες φορές την μοιράζομαι!!

ΥΓ1: Και καλά κάνεις!! Μια θέση στον παράδεισο σε περιμένει!! ;-)

ΥΓ2: Γκάζι πιο συχνά απο Μπουρνάζι, όχι όμως ότι με σώνει.

ΥΓ3: Με κακομαθαίνετε, χεχεχε
Σε ευχαριστώ πολύ! :-)
Καλημέρες!!!