Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

* bad romance Άγνωστη ?? *

Θέλοντας και μη , νιώθει όμορφα μιλώντας για τα πιο απίστευτα, γλυκά, και αυστηρά, και τσαμπουκαλεμένα όπως λέει και χαδιάρικα αλλά και νευριασμένα πράγματα που της έτυχαν.

Τον κοιτάζει θέλει, δεν θέλει λες και είναι κάτι το διαφορετικό , λες και δεν έχει δει ξανά κάτι όμοιο. Είναι τόσο τρελό κι ας λέει πως όχι, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο καθημερινά.

Ως τότε κάθεται και χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες, ψελλίζει λέξεις, αλλά να μην μπορεί να τις ακούσει, γιατί τους χωρίζει μια γραμμή, που θελει να την ακολουθήσει, αλλά και πάλι κάτι την κρατάει και κομπιάζει λέγοντας απλές κουβέντες, καθίκι, φλώρε, τομάρι..

Δεν θέλει όμως να περάσει η ώρα , θέλει να παραμείνει σε εκείνη τη στιγμή που την είδε, χαμογέλασε πλαγιαστά και έπειτα έφτασε στο άλλο άκρος του χειλιού.

Ύστερα από ώρα της λέει : καλά είσαι μωρέ? Πως τα πας? Και όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά. Έτσι θέλει να πιστεύει γιατί αυτό έχει ανάγκη.
Το ραδιόφωνο χαμηλά, ατμόσφαιρα διαφορετική από τις άλλες φορές κι όμως τόσο οικείο το όλο σκηνικό, αφού ακούει ένα τραγούδι όπως.......................................................................................................
.................................................................................................
....................................................................................................






Αφιερωμένο στην Άγνωστη, αφού μου μίλησε γι' αυτό που βιώνει με αποτέλεσμα να γράψω τούτο .

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ναι, νομίζω ταιριάζει το τραγουδάκι..
Κρυφοερωτευμένη πρέπει να είναι..

musicbug είπε...

Koryfeo video, apo ta kalytera tis xronias mazi me to "Paparazzi", alla i aisthitiki tou video aytou einai ola ta lefta! Bravo stin GaGa!!!
Kalo vrady

b|a|s|n\i/a είπε...

η μάνα της τα ξέρει;

manetarius είπε...

Aααχ... ταρβάτε με κι ας κλαίω! :)

Kος Μηδενικός είπε...

Παράλληλο mood διακρίνω!

Πάντως στη κοπελιά να πεις ότι μη το ρίξει και τόσο πολύ στην αναποφασιστικότητα. Δεν είναι δα και ψήφος εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση όλα!