Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009

* Σπασμενος κουμπαρας*


Πότε ήταν που άκουγα σε λίγο καιρό θα χτυπήσει την Ευρώπη μια μεγάλη οικονομική κρίση και να που χτύπησε και τη δική μας πόρτα!

Κι αν χτύπησε και την Ελλάδα και όλοι κλείδωσαν τους κουμπαράδες τους με αλυσίδα και λουκέτο για να κρατήσουν μέσα σε αυτόν τα ευρώ τους.

Η αναδουλειά, η ανεργία και η κλάψα δεν τους εμπόδισαν να την κάνουν, σχεδόν όλοι, τώρα τις γιορτινές μέρες! Σου λέει η Αθήνα έχει αδειάσει.Άλλοι για τα χωριά τους, άλλοι για το εξωτερικό και άλλοι στο κόσμο τους! Εγώ πάντως ανήκω στην τρίτη κατηγορία!Και ανήκω στην τρίτη κατηγορία διότι την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η "κάθοδος των Μυρίων"..!

Επομένως εύχομαι από τώρα χρόνια πολλά σε όλους , με υγεία και μπόλικη αγάπη!!!

ΥΓ : Θέλω τσουρέκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

5 σχόλια:

manetarius είπε...

Κάθοδο ακούω...ουουουουιιιιι...!!!

Καλό Πάσχα και καλά να περάσειειειεις!!!

υ.γ. θα σου έστελνα τσουρεκάκι αλλά η μαμά μου δεν τα πέτυχε ...αλλά από την άλλη.. θα ήταν πολύ χρήσιμα για πυρομαχικά!! :)))

VK in Athens είπε...

Ωραία...ξέρω πως θα σε καλωσορίσω τότε. Με ένα μεγάλο τσουρέκι στα χέρια!!! Χαχαχα!!!

mahler76 είπε...

σου εύχομαι να περάσεις υπέρ τέλεια. Καλή Ανάσταση και καλό ΠΆΣΧΑ.

musicbug είπε...

Xronia polla Panouli, Xristos Anesti!
Elpizo na efages tsoureki kai na tous gam.... olous sto tsougkrisma avgwn:-) Ante ante plisiazei o kairos na gineis epitelous politis:-) Kala na pernas kai oti kalytero sou eyxomai!
Aaaa, super to kommati kai video;-)

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫