Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

* Και εις άλλα με υγεία...!! *


Βρε παιδί μου είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα δεχτείς, πόσο μάλλον μια συνεχόμενη κατάσταση!
Διάβαζα στο in.gr την αναμενόμενη απόφαση της Κομισιόν : Η Ελλάδα θα πρέπει να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ έως τον επόμενο χρόνο!
Η αλήθεια είναι πως μόλις το διάβασα γέλασα με την ψυχή μου (όπως λένε και οι Άγγλοι!!) διότι θα ήταν "τρελό" αν διάβαζα κάτι διαφορετικό .

Αυτό που μου κάνει εντύπωση περισσότερο από όλα είναι το εξής : γιατί δεν παραδέχονται, οι κύριοι που έχουν το τιμόνι αυτής της χώρας , την κακή διαχείριση σε όλους τους τομείς ? Να βγεις όμορφα και ωραία και να πεις : καταδικασμένε λαέ , γιατί για καταδικασμένους πρόκειται, τα σκατώσαμε...! Το λέω όσο γίνεται πιο ευγενικά!

Μα είναι κακό να παραδεχθείς τα λάθη σου? Είναι κακό να πεις στον ίδιο σου τον εαυτό φίλε άστο , δεν κάνεις? Είναι κακό να δοκιμάσεις την τύχη σου σε άλλο τομέα? (πάντως αυτή τη φορά όχι με τα κοινά..!)

Είναι αξιοθρήνητο πάντως να βλέπεις την αδιαφορία τους και να παραμένουν στη θεσούλα τους , λες και γράφει το όνομα τους, λες και από τη στιγμή που παρέλαβαν τα Υπουργεία τους (γιατί δικά τους είναι, έτσι θέλουν να πιστεύουν) το μόνο πράγμα που είχαν σαν σκοπό ήταν να κερδίσουν χρήματα από παντού...!

Κάπου εδώ σταματώ διότι αν συνεχίσω κι άλλο θα συγχιστώ και δεν κάνει! Έχω και μια παρέλαση αύριο και πρέπει να είμαι σε φόρμα!!!

Παρόλα αυτά σου προτείνω κύριε τσεπάτε( αυτός που τα τσεπώνει) να γίνεις καλύτερα παιδί της νύχτας για να σου ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του κλεφτοκοτά!!





3 σχόλια:

apos είπε...

Τι άλλα με υγεία; Δεν έμεινε και τίποτα. Οι κάλοι και τα νύχια έμειναν...

manetarius είπε...

ααααααααεεεεεεεεεεέραααααα!!!

(αυτό μόνο έχω να πω... που είναι και επίκαιρο..)

Καλή ξεκούραση!

:)

Dr_MAD είπε...

καλά... μια νύχτα μας έμεινε! μη γεμίσουμε κι εκεί με λαμόγια! πληζ!