Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

* Προσπάθω , αλλά δεν μπορώ...*






Εurovision - Σάκης Ρουβάς

just dance - Καλομοίρα

Παλαιοκώστας

χιόνια

απόδραση

οικονομική κρίση

ανεργία

Θες να μου πεις ότι δεν έχουν σχέση όλα αυτά μεταξύ τους? Χμμ γελιέσαι οικτρά τρελέ μου αναγνώστη...!! Και βέβαια έχουν, διότι όλα διαδραματίζονται σε μια χώρα η οποία μέρα με τη μέρα προχωρά χωρίς να ξέρει που πηγαίνει.....!

Για άλλη μια φορά ο Mr. Απόδραση - Παλαιοκώστας, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την "οικία " του. Και θα μου πεις καλά έκανε!! Αφού δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον , γιατί να κάθεται μέσα και να χάνει το καιρό του ; ε ; ε ; Τον βοήθησαν λοιπόν κάποια "καλά " παιδάκια να την κάνει με τον ίδιο τρόπο , για άλλη γη , για άλλα μέρη....!


Και ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί και "αποθεώνει " τον έναν και μοναδικό Παλαιοκώστα - φάντασμα, την προηγούμενη εβδομάδα κάθισε στον καναπέ της να αναδείξει το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στη Eurovision..! Γιατί η φτώχεια , η κλεψιά , η κοροϊδία , θέλουν καλοπέραση. Δεν είναι δυνατό , ότι και να περνάς, να μην ασχοληθείς με την Euroγιορτή και ας μην έχεις να φας..! Παρόλα αυτά, η Καλομοίρα έκλεψε τις εντυπώσεις ...ααα όλα κι όλα, εγώ πιστεύω στους πανελίστες - γιουροβιζιονολόγους...


Σε όλα τα παραπάνω ήρθε ένα άσπρο σεντόνι, σε απλά ελληνικά χιόνι , να τα καλύψει για να δώσει λίγο φως!! Μαύρη μαυρίλα έχει πλακώσει και δεν βλέπω φως εκτός αν μας λυπηθεί και πάλι ο καιρός να μας ασπρίσει λίγο !! Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός ο κύριος στον δελτίο καιρού του ANT1 και μας ενημερώνει...!




έτσι για την ιστορία...:




και το original...:

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Aπλά καταπληκτική, κεφάτη, γεμάτη ενέργεια!

Ο Παλαιοκώστας κάποια στιγμή θα το φάει το κεφάλι του!

apos είπε...

Eγώ λέω για λίγο καιρό ακόμα να μην σκέφτεσαι τίποτα. Θα σου λείψει αυτό μετά.

musicbug είπε...

H alitheia einai oti i Ellada tous teleyteous mines dianyei mia mavri periodo, alla aloimono an einai etsi synexws, tha allaksei kapoia stigmi, tables will turn pou lene kai oi Aggloi, etsi gia na exaskisw kai ligo t'agglika mou:-)
H Kalomoira itan mia eyxaristi anasa stin vradia tou telikou pou eixe polla xasmourita!
Prepei na deis to groupaki pou ekanan sto facebook me titlo "Palaiokwstas Airlines", poly gelio:-)
Kali ypoloipi vdomada boy!!!

PN είπε...

Μα τι λες τώρα; Δεν πάμε καλά; Μην το πεις σε παρακαλώ στο Καταλληλότερο γιατί θα τον στεναχωρήσεις και θα του κοπεί και η όρεξη!! Δεν πρέπει...!!!

Ο Apos σου είπε κάτι σωστό! Σταμάτα να σκέφτεσαι για λίγο. Δύσκολο εεε; Σε καταλαβαίνω! Έχουμε μάθει βλέπεις κάποιοι να σκεφτόμαστε. Ελάττωμα για κάποιους που δεν θέλουν να σκεφτόμαστε...

manetarius είπε...

Tο μόνο ωραίο ... το χιονάκι!

Να προσέχεις, να περνάς καλά και να..τρώς (έτσι έλεγε η μαμά μου στον αδερφό μου όταν ήταν φαντέρος! :))

mahler76 είπε...

η φτώχια θέλει καλοπέραση λένε άρα λογικό το σόου με την Γιουροβίζιον να είναι λαμπρότερο από ποτέ. Περαστικά μας. Πάντως η Καλομοίρα καλύτερα το λέει το τραγούδι.