Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

* Σταθερές απόψεις...! *

Είναι φορές που επιθυμείς την απόλυτη ηρεμία και άλλες που θες συνεχώς να είσαι στη ένταση! Γιατί αυτό? Γιατί μπορείς να ζεις και με τις δυο έννοιες!

Ω ναι, έννοιες είναι. Θα τις δεις σαν τρόπο ζωής? Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις φοβίες που ποτέ δεν τις έχεις κοιτάξει κατάματα? Προσπάθησες για το καλύτερο? Και αν έχεις προσπαθήσει, ποιο είναι το καλύτερο το οποίο πέτυχες?
Το πέτυχες όντως ή απλά νόμιζες για ακόμη μια φορά ότι έφθασες κοντά?

Ίσως να είσαι πολύ μακριά ακόμη, ίσως και να μην φθάσεις ποτέ....ξέρεις γιατί? Μα την απάντηση την ξέρεις... Κοιτάξου στον καθρέφτη και τότε θα καταλάβεις περισσότερα απο αυτά που περίμενες...

Και τότε θα είσαι με ενα μεγάλο χαμόγελο , χαμόγελο που θα βλέπεις μόνο εσύ! Ναι ναι, οι γύρω σου δεν θα αντιληφθούν αμέσως τη διαφορά , δεν θα πάρει όμως χρόνο για να το καταλάβουν...ίσα ίσα θα περάσουν από διπλά σου και θα μυρίσουν μια διαφορετική μυρωδιά,!! Όχι δεν θα είναι σαν και αυτή που είχες εχθές!

Ενώ θα τους βλέπεις να περνούν από διπλά σου και η ματιά σου θα είναι διαφορετική, τότε θα έχεις ενα αίσθημα πληρότητας και ηρεμίας!!!

Έφθασες στο προορισμό σου! Είσαι εδώ που επιθυμούσες πολύ καιρό..Τελικός προορισμός θα ακούσεις απο τα "μεγάφωνα" και τότε θα υπάρχει μια δεύτερη φωνή που θα στο επιβεβαιώνει..!!

Χαμογέλα........σου κάνει καλό, το βλέπω....!!!Και εσύ το βλέπεις.... Είσαι τώρα καλά και αν θες να ξανακάνεις το ίδιο ταξίδι, σκέψου αυτή τη φορά πιο θετικά... !!!




ΥΓ: κΑΛό ΜήΝα !!:-)

10 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Mακάρι να μπορούσαμε όλοι να αλλάζουμε τα άσχημα στα όμορφα με γρηγοράδα..
Στο χέρι μας είναι όμως! Όταν το πετύχουμε καταλαβαίνουμε τη διαφορά.. :)
Καλησπέρα!

PaNoS είπε...

Όντως καταλαβαίνουμε τη διαφορά!!
Η αλήθεια είναι όμως πως παίρνει καιρό για να την καταλάβουμε!!
Καλησπέρα!!! ;-)

Spy είπε...

Και τη διαφορά την καταλαβαίνουν γρήγορα και οι άλλοι διότι αυτό το χαμόγελο που λέτε, μας κάνει και λάμπουμε ολόκληροι, εξάλλου δεν είναι μόνο τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά που μας "προδίδουν", είναι και η αύρα που αναδύουμε σαν άνθρωποι.


[[[Άσχετο σχόλιο: Κάνατε κάποιες αλλαγές στο blog σας και μεγειά, αλλά υπάρχουν μερικά προβλήματα. Η γραμματοσειρά που έχετε επιλέξει δεν είναι και τόσο ευανάγνωστη και επιπλέον σε υπολογιστές macintosh (που δουλεύω εγώ) εμφανίζεται με κινέζικα!!!. Δεν θέλω να σας πω τι να κάνετε αλλά ίσως αντιμετωπίσουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα. Συγγνώμη για την παρέμβαση. Εντελώς φιλικά το λέω.]]]

manetarius είπε...

Καλημέρα Πανούλη!!
Μ' ένα χαμόγελο αλλάζουν όλα!!!

[θα συμφωνήσω με τον κύριο από πάνω..κι εγώ στο σπίτι, που δουλεύω σε macintosh είχα το ίδιο προβληματάκι, έτσι σε διάβασα από τη δουλειά]

musicbug είπε...

Orea ta les Panouli. Me to xamogelo exeis na kerdiseis poly perissotera!
Kalo mina sou eyxomai!

PS: Gam... to "Closer" tou Ne-Yo, agapimeno teleytea!

Kisses

Spy είπε...

Tώρα μάλιστα!
Ξεστραβωθήκαμε...

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
(ένωσις ελλήνων χρηστών mac)

wilma είπε...

Βλέπω πολύ εμψυχωτική διάθεσή σήμερα (καλά σήμερα σχολιάζω, αρα για μένα όλα έιναι σήμερα). Και μ'αρέσει που δεν παίζει με αυτό που λένε συνήθως "χαμογέλα διότι κάνει τους άλλους να ανησυχούν" ναι αλλά αυτό σημαίνει ότι κι εσύ ανησυχείς για τους άλλους, σωστά?
εσύ το έχεις θέσει στη σωστή βάση, χαμογέλα γιατί κάνει καλό σε εσένα.

@spy /manetarius. Έχετε αυτά τα ωραία apple με τα χρώματα?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες... Υπάρχουν κάτι άλλες στιγμές όμως που σε πιάνουν κάτι τρελές απογοητεύσεις και σαλτάρεις... Καλό μήνα...

manetarius είπε...

Εδώ είμαι πάλι!
Πολύ ωραίο το καινούριο άουτφιτ! :)))

PaNoS είπε...

σε όλους:

Να χαμογελάμε!!! Αυτό μετράει !!!

:)))