Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

* συν και πλην = +- *


Αυτιάδες, Παπαδάκηδες, Καμπουράκηδες και λοιποί, την έκαναν με ελαφρά για διακοπές, τα σταφύλια όπου να 'ναι βγαίνουν και εγώ την κάνω για στρατό οσονούπω!
Επηρεασμένος από τα συν / πλην του φίλου apos που έχει γράψει στο παρελθόν, θα σας παρουσιάσω και εγώ τα δικά μου.


+ στην Τσέκου που την αποφυλάκισαν ! Δηλαδή συγγνώμη έπρεπε η κοπελιά να μπει μέσα για να γνωρίσει την αφρόκρεμα της κοινωνίας ?Και σιγά το πράγμα που έκανε! Απλά απείλησε κάποιον κυριούλη που είχε εξουσία και διαχειριζόταν - έτρωγε μόνος του- το δημόσιο χρήμα.

- στους κυρίους της παραλίας με τα μπράτσα και το full μαύρισμα , αλλά η χρυσή αλυσίδα εκεί, στο λαιμό! Δεν τη βγάζουμε ...τι να μας πουν και γύφτους? Όχι δα...

+ στη σεναριογράφο της σειράς Υπέροχα πλάσματα, γιατί τώρα που τη παρακολουθώ σε επάναληψη , όντως αυτά τα θέματα που θίγει τα ζούμε καθημερινά και με το παραπάνω!


- στις τιμές των ενοικιαζόμενων δωματίων ! Εντάξει συμφωνώ ότι οι ιδιοκτήτες τους δουλεύουν ουσιαστικά αυτούς τους 2 μήνες αλλά κύριε μου δωμάτιο θα νοικιάσω, όχι όλο το νησί!

+ στη τιβι που παίζει για "125η" χρονιά το ρετιρέ!Γιατί είναι σταθερή αξία να βλέπεις τη Κατερίνα Γιουλάκη (σκέφτονται οι υπεύθυνοι του Mega) , να σου περιγράφει τι γινόταν στο σημόσιο το 1991 ... δηλαδή ότι γίνεται και σήμερα. (ειρωνικό +)

- στα δελτία ειδήσεων που πέρα από τα συνηθισμένα θέματα των τελευταίων μηνών (Zαχοπουλος, ακρίβεια, κλπ) σου λένε για άλλο ένα καλοκαίρι, την αύξηση των ναύλων με ύφος λες και γίνεται για πρώτη χρονιά!

+ στις δηλώσεις του υπουργού οικονομικών που άφησε να εννοηθεί ότι τα οικονομικά μας θα συνεχίσουν την κατηφόρα και ετοιμαστείτε για μαύρο Σεπτέμβρη! Έτσι έτσι! Η αλήθεια να λέγεται κύριοι! (ειρωνικό +)

- στον Έλληνα οδηγό! Δηλαδή δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος σου όταν οδηγείς? Έλεος..!

7 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Kαλησπέρα! Τα υπέροχα πλάσματα τα βλέπω και εγώ τώρα στην επανάληψη! Πολύ καλή σειρά! Ρετιρέ.. σταθερή αξία πραγματικά.. τόσα χρόνια απ' έξω το έχω μάθει! λολολ!
Η καημένη η Τσέκου ήταν πολύ χαρούμενη! Μη σου πω ο ίδιος ο Ζαχό θα την έβγαλε!

apos είπε...

Η Τσέκου μπήκε με τη βελέτζα στον ώμο και βγήκε με το αέρινο καλοκαιρινό. Ο άλλος ο εργατολόγος μπήκε με γραβάτα και βγήκε με σπορ εμφάνιση. Τα θαύματα της φυλακής...
Έτσι πάψαμε να λέμε 35χρονη προφυλακισμένη και λέμε 35χρονη αποφυλακισμένη, αρχαιολόγος, συμβασιούχος Εύη Τσέκου.
Προφανώς, ανοίγουν χώρο για να μπουν άλλα βαρύτερα ονόματα (καλά, καλά, καλοκαίρι είναι λέμε και καμιά μ@@@@)

manetarius είπε...

Γειά σου Πάνο! Τι ακούω φεύγεις για στρατό; Έχω ακούσει οτι αν το πάρεις χαλαρά είναι σαν κατασκήνωση. Όλοι οι φίλοι μου πέρασαν καλά...
ΞΑΝΑ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ;;; Τι διάολο δεν χαλάνε οι βιντεοκασέτες (γιατί αποκλείεται να το έχουν σε dvd, δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα!) τόσα χρόνια επαναλήψεις;
Έχεις πετύχει αυτούς τους μπρατσαράδες να επιδίδονται σε γυμναστικές επιδείξεις παραλιακά; Απίθανο...!!
Άντε, ακόμα δεν ήρθα, μ' έπιασε η πάρλα!
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα πλάσματα... Η σειρά της σαιζόν για μένα... Θα μπορούσε να συνεχίσει και δεύτερη χρονιά... Απορώ!

Αυτό το ρετιρέ ΕΛΕΟΣ δηλαδή... Ούτε η Γιουλάκη δεν το βλέπει πια...

Είσαι Έλληνας οδηγός και φαίνεσαι... Ακούγεται σαν βρισιά... Βλέπεις?

ΥΓ. Λέω να το υιοθετήσω κι εγώ το ΣΥΝ+ΠΛΗΝ... Once a week...

PaNoS είπε...

hfaistiwnas:
Τι να πεις...οι υπεύθυνοι του ΜEGA το εχουν σαν τάμα καθε καλοκαίρι να παίζουν τη συγκεκριμενη σειρά!Είναι ενας καλος οιωνός για την καινουρια χρονιά! ;-)

apos :
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι 35αχρονη, εργατολόγος!! (προς Κορυδαλλο μεριά!);-)

manetarius :
Όλα καλά θα πάνε !!( ελπίζω δηλαδή ;-) )
Mα καλα δεν το εχεις καταλάβει? Όταν έγραφαν τη σειρά,τότε τα "παλεϊκά" χρόνια, το έκαναν copy σε πολλές κασσετες ,γιατί είχαν σκοπό να τη παίζουν (τη σειρά) για πολλούς αιώνες μετά ! ;-)

TheDiarist:
Μα δεν το βλέπω σαν βρισιά!Το αναφέρω ως πραγματικότητα, που την βιωνουμε καθημερινά! Εξάλλου δεν είμαι απο τους ανθρώπους που απαξιώνουν την καταγωγή τους! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην λεω την αλήθεια !
Να το υιοθετήσεις ναι, κάνουν καλό! ;-)

musicbug είπε...

Polla +++ sta Yperoxa plasmata, eixa dei liga epeisodia otan paizontousan kai twra einai kali eykeria gia catching up! Ki esy themataki gia tous odigous e? :-) Aparadektoi!!! Mipos na pairnoume mono podilata apo dw kai pera?

PaNoS είπε...

Ποδήλατα , εννοειται ...ασε που θα μας κανουν καλό και στην υγεια!