Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

* Απο μικρό και απο τρελό .....!!!!! *


Πέντε (επίκαιρες) περιπτώσεις που μου φαίνονται βαρετές:

  • Το να εξακολουθούν ορισμένες (μη πω όλες) εκπομπές, πρωινές , μεσημεριανές, βραδυνές να ασχολούνται με τη Eurovision και να λένε τα ίδια και τα ίδια, με σκοπό - πάντα - το κράξιμο της συμμετοχής του Ρώσου! Ο βρομιάρης, η ντίβα, κλπ κλπ.
  • Οι δηλώσεις Στυλιανίδη -Καραμανλή για τη συνέχιση στη δημιουργία μη κρατικών Πανεπιστημίων και από την άλλη τα συλλαλητήρια των φοιτητών σταματημό δεν έχουν!!! Δηλαδή συγγνώμη ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι οι κύριοι θέλουν να έχουν έσοδα από παντού? Και φανερά και κρυφά?! Μου κάνει σαν δεύτερα βιβλία που κρατούν οι επιχειρήσεις !! Αλήθεια εμείς μπορούμε να κάνουμε έλεγχο σε όλους αυτούς που τα παίρνουν χοντρά? Λέω εγώ.............!!!
  • Βαριέμαι όλους αυτούς που το παίζουν κουλτούρα και συνέχεια έχουν να πουν κάτι για όλα!! Το ένα τους βρωμάει, το άλλο τους ξινίζει, αλλά τη Eurovision έκατσαν και την είδαν!! Και μην πείτε "εγώ όχι είδα Λαζόπουλο " κλπ κλπ , γιατί η τηλεθέαση της βραδιάς του Σαββάτου , σας βγάζει φανέλα! 97% τηλεθέαση κύριοι!!!
  • Δε μπορώ άλλη μαστούρα!!! Κυρία Τρέμη αν έχετε δει το περιβόητο dvd ( ή αλλιώς ροζ dvd) δεν είναι κακό να πείτε: ναι ήμουν και εγώ θεατής!! Μεγάλα παιδιά είμαστε , άρα είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας !! Σωστά? Σωστά...!!
  • Το 2008 είναι έτος περιβάλλοντος!! Όλα καλά κεχρί εδώ...! Το κράτος μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες, μου λέει έμενα( του πολίτη) να χρησιμοποιήσω κάποια tips για να βοηθήσω και να μην επιβαρύνω άλλο αυτό το Περιβάλλον !!! Συμφωνώ και σε αυτό! Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής : γιατί αυτό δεν ισχύει για τα εργοστάσια και τα φίλτρα τους, που δεν βάζουν ή και να έχουν βάλει ξεχνούν να τα αλλάξουν - να τα καθαρίσουν (πράγμα δύσκολο) !! (?)





Αλλά πάνω απ όλα μου έκανε εντύπωση, οι απορίες ενός 10χρόνου παιδιού!
Με ρώτησε μέσα σε 10 λεπτά τα εξής :

Γιατί οι φοιτητές έκαναν τόσες φασαρίες και σπάνε τα σχολεία τους ?
Εγώ όταν μεγαλώσω θα ζω σε καθαρό περιβάλλον?
Η κυρία στο σχολείο μας είπε να είμαστε καλά παιδιά και να ακούμε τους μεγάλους!! Εγώ όταν βγήκα στο δρόμο με τους συμμαθητές μου και μιλάγαμε στους μεγάλους για την ανακύκλωση, δεν μας έδιναν σημασία!!! Γιατί ?


6 σχόλια:

musicbug είπε...

Olo ekplikseis eisai kathe fora sto design tou blog, kathe fora pou mpenw to vlepw diaforetiko:-) Oson afora ti Eurovision einai klasika ola ayta, ginontai kathe xrono kai tha synexisoun na ginontai. Lazopoulo my ass!!! Eurovision eidan oloi:-)

Hfaistiwnas είπε...

Αυτή είναι που λένε, η βαρεμάρα της καθημερινότητας... Που τη θυμήθηκες την Τρέμη..
Η φωτό είναι λίγο τρομακτική.. σε σχέση με ότι δείχνει και που αναφέρεται...
Καλησπέρα!!

Dr_MAD είπε...

Οι Ελληνες διατηρούν μια παγκόσμια πατέντα να είναι πρώτοι και τελευταίοι ταυτόχρονα σε όλα. Την προηγούμενη Παρασκευή 2 Ελληνες Φυσικοί βραβεύτηκαν με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για τον αγώνα τους για την προστασία του πλανήτη και το global warning. Ενα μήνα πριν η Ελλάδα γινόταν ρεζίλι από την επιτροπή του Κυότο...

PS: Δε σε βλέπω πουθενά μουσουνου!

revqueer είπε...

Η τέχνη του να κρύβεσαι πίσω απ' το δάχτυλό σου! Το 'εχει σπουδάσει το θέμα η Τρέμη...

apos είπε...

Η Τρέμη το είδε το DVD, το είπε ο Καμπουράκης με τη γνωστή μπουνταλάδικη αφέλειά του. Το επιβεβαίωσε η ίδια την επομένη με το βλέμμα που του έριξε. Από εκεί και πέρα, η δουλειά του εισαγγελέα ήταν απλή.
Καλά, δεν είναι και ντροπή να το είδε, απορώ γιατί έπρεπε να φωνάζει τόσο δυνατά ότι δεν το είδε; Για ηλίθιους μας περνά; Ο μέσος όρος τι θα έκανε στη θέση της;

PaNoS είπε...

musicbug :
χεχε... Ψαχνομαι μέχρι να καταλήξω!!! Νομίζω οτι το βρήκα!!!:-)

hfaistiwna:
Είναι οντως τρομακτή , αλλα πιο τρομακτκή είναι η άρνηση που έχουν ορισμένοι να λένε τα πραγματα με το ονομά τους!!( βλέπε Τρέμη, κλπ)

mad :
Το συγκεκριμένο νεο το άκουσα κάποια στιγμή μεσα στην εβδομάδα απο το ραδιοφωνο!! Στη τηλεοραση δεν το πήρε το μάτι μου!! Συγαρητηρια στους δυο κυριους!! Κυοτο? Τι ειναι αυτό τρώγεται? Σιγα που θα ασχοληθουμε (λένε οι πιο πολλοί!!).

revqueer :
Kαι να ήταν μόνο αυτή που κρύβεται πίσω απο το δάχτυλο της, τι καλα που θα ήταν!!!

apos :
Το σκεπτικό της ήταν να μην παραδεχτεί οτι το είδε γιατί θα έχανε τη θέση της (κοινώς θα την ξυλωναν) και δεν έλεγε να χασει τα λεφτακια της απο τον τηλεοπτικο σταθμο που εργάζεται!!!