Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

* Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ *




Ενώ σκέφτηκα να γράψω ένα άλλο άρθρο, εξοργίστηκα τόσο πολύ με 2 με 3 περιστατικά και έτσι γράφω τούτο εδώ το κείμενο!

Αρχικά θα αναφερθώ για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από το 2010 σχετικά με το κάπνισμα :

  • δεν θα επιτρέπεται σε δημόσιους χώρους
  • σε νυχτερινά μαγαζιά
  • σε καφετέριες
  • σε δημόσιες υπηρεσίες
  • 300 Ε πρόστιμο σε αυτούς που θα συλλαμβάνονται με τσιγάρο στο χέρι.

Και έρχομαι να πω ότι αν είναι και θέλετε να προστατέψετε τους παθητικούς καπνιστές , να βοηθήσετε τους καπνιστές να μην πάθουν καρκίνο, να ζούμε όλοι μας σε ένα περιβάλλον χωρίς καπνούς, δεν χρειάζεται να λάβετε αυτά τα μέτρα!! Κάντε κάτι πολύ απλό:
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ !!! Είπατε κάτι? δεν άκουσα? πως?
Τι δεν σας άρεσε η πρόταση? Α, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι αν το κάνετε αυτό, την επόμενη μέρα δεν θα είστε κυβέρνηση ε? Ε τι να κάνουμε, όλα έχουν ένα τίμημα!!
Σας έχω παρακαλέσει ξανά μέσα από αυτό το ιστολογιον να μην μας περνάτε για ηλίθιους!! τέλος έτσι για την ιστορία τα κέρδη από τις πωλήσεις των σιγαρέτων το 6% πηγαίνει στις καπνιοβημηχανιες και το 75% στο κράτος!!! Και ξανά ερωτώ είπατε κάτι?







Δεύτερο θέμα που με έκανε να παραξενευτώ!!
O Υπουργός παιδείας κύριος Στυλιανiδης ανακοίνωσε ότι σκέφτεται στο μέλλον να καταργήσει τις πανελλήνιες εξετάσεις ενώ να προσθέσει ακόμη μια τάξη στο λύκειο. Δηλαδή 4 τάξεις στο λυκείο και κατευθείαν στα AEI και TEI!!
Μάλιστα...!!!
Θέλετε να μου πείτε δηλαδή κύριε Στυλιανίδη ότι με αυτή την απόφαση σας ( αν την κάνετε βέβαια πράξη ) θα φτιάξετε τα πράγματα στη παιδεία (??) !! Σας παρακαλώ κάντε μια βόλτα στα σχολεία της περιφέρειας , (σημείωση σήμερα καταπλάκωσε μια σιδερένια πόρτα , 2 παιδάκια!!) ελέγξετε τα μαθήματα που γίνονται σε 8άχρονα κλπ!
Επιτέλους ας είναι ΔΗΜΌΣΙΑ αυτή η έρημη Παιδεία και αφήστε το τρόπο εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, για 15 χρόνια μετά!!
Ξεκινήστε από το δημοτικό και το γυμνάσιο και αφήστε το τέλος!
Ήθελα να ξερα γιατί όλοι, μα όλοι οι υπουργοί Παιδείας πάνε πάντα στο τέλος και δεν ξεκινούν από την αρχή!! (???)




Και για το τέλος σας άφησα την διακοπή της εκπομπής του Κουλογλου στην ΕΤ1!
Εσείς εκεί στην Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση που παίρνετε αποφάσεις και τις πραγματοποιείται, μπορείτε να μου απαντήσετε σε ενα ερωτημά μου?
Γιατί δεν κόβεται όλες σας τις εκπομπές μαζί και τα δελτία ειδήσεων και να αφήσετε μόνο την Eurovision??
Γιατί αυτό? Μα γιατί αν προσθέσετε τα ποσοστά τηλεθέασης όλων των εκπομπών σας , δεν πρόκειται να ξεπεράσετε το ποσοστό αυτό που κάνει κάθε χρόνο το euro-πανηγυράκι!!! Για λόγους τηλεθέασης δεν λέτε ότι κόπηκε η συγκεκριμένη εκπομπή??
Α και κάτι ακόμη, του χρόνου πρέπει να ελέγξω τις αποφάσεις που θα πάρετε για την επιλογή:

  • Τραγουδιστή/ρια
  • Σχεδιαστή ρούχων
  • Τα ίδια τα ρούχα
  • Τα παπούτσια
  • Τις δεύτερες φωνές (μην σας πω και τρίτες)
  • Το χορευτικό
Γιατί να ελέγξω? ( ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ! )
Γιατί είμαι το αφεντικό σας!!!! Εγω σας πληρώνω!!


Υ.Γ: Λέτε να πέσει και εδώ λογοκρισία??






LAST YEARRRRRRRRRRRRRRR !!!!





9 σχόλια:

revqueer είπε...

Αυτό με το Κούλογλου με εξόργισε! Σκ@τ@ στα μούτρα τους!

Hfaistiwnas είπε...

1) Εκεί που όταν κάνεις μια κλεψιά κρύβεσαι να μην σε δει κανένας, τώρα θα αρχίσουμε να κρυβόμαστε για το κάπνισμα λες και είμαστε παιδάκια, μη μας πιάσουν με το τσιγάρο στο χέρι. Είπαμε να παρθούν μέτρα όχι και όμως έτσι!
2) Το άκουσ και εγώ και έπαθα ένα κάτι! Δηλαδή να βγαίνουμε στα 19, στρατο κλπ και να βαγίνουμε στην αγορά εργασίας στα 24.. τράβηγμα απο εδώ τράβηγμα απο εκεί, σύνταξη στα 80. Έλα ντε πιάστε τις βάσεις και αναδομείστε!
3)Εγώ άκουσα πάλι ότι ήταν μια χαρά η τηλεθέαση για τα δεδομένα της ΕΡΤ...

Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

Παμε για μια σφαγη *εμεις εξαλλου δεν συμφωνουμε ΠΟΤΕ*

Α)Οπου δεν πιπτει λογος,πιπτει ραβδος.Εγω γουσταρω ως καπνιστης να μου απαγορευτει να καπνιζω στα παραπανω καταστηματα.Γιατι?Διοτι πανω απο ολα ειναι ο παθητικος καπνιστης.Αν εγω προσωπικα γραφω την υγεια μου στα αρχιδια μου και αναβω τσιγαρο επειδη εχω μια ασφαλεια πως κανεις δεν θα με κραξει η θα μου επιβληθει ποινη,δεν μου φταινε σε τιποτα οι αλλοι.Οσο για το να κλεισουν οι βιομηχανιες...ειναι τραβηγμενο.Αν η μανα σου δουλευε σε βιομηχανια καπνου θα θελες να την κλεισουν?

Β)Η παιδεια δεν θα αλλαξει ριζικα.Παρτε το χαμπαρι.Λιγες αλλαγες μπορουν να γινουν.Και αντι για τον απολυτο χανιμπαλισμο και κραξιμο *γενικοτερα και οχι προσωπικα απο εσενα* δεν ακουμε καμια αντιπροταση.Κοινως..πιπες.

Γ)Ποιος απο αυτους που σκουζουν εβλεπαν Κουλογλου?Ρε αντε παενετε.Καλομοιρα και παλι Καλομοιρα.Το οτι υπαρχει το ενα προγραμμα δεν εχει να κανει καμια σχεση ποιοτητας με το Ρεπορταζ Χωρις Συνορα.Και το ενα προγραμμα δεν αναιρει κατα αναγκη το αλλο.Α δεν εχουμε Κουλογκου αρα βγαλτε και την Eurovision γιατι πληρωνουμε κτλ κτλ κτλ..

Πανο..θα σε πονεσει αυτο...αλλα πολυ πας με την μαζα....και λαικιζεις σε σημειο εμετου

*Περιμενω κραξιμο ;P*

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορα τα ορθογραφικο...στα αρχιδια μου. moh

musicbug είπε...

Egw prosopika san anti-kapnistis symfwnw apolyta me ta metra. Makari na ekleinan oi kapnoviomixanies, alla gia skepsou poses xiliades kosmou tha meinoun anergoi!

apos είπε...

Κάποτε στην Αμερική (κυριολεκτικά) έβλεπα τους καπνιστές να ξεροσταλιάζουν στο κρύο έξω από κτίρια, εστιατόρια, μαγαζιά κλπ για ένα τσιγάρο. Και γέλαγα εγώ που δεν καπνίζω, γιατί έλεγα μέσα μου, σιγά μην εφαρμοστεί αυτό στην Ελλάδα.
Εξακολουθώ να το πιστεύω, γιατί οι περισσότεροι καπνιστές είναι κρετίνοι και θεωρούν το κάπνισμα μαγκιά. Κάτι σαν το δικαίωμα του Αμερικανού να οπλοφορεί.
Για τον Κούλογλου, όλα καλά και άγια, αλλά φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω με τον Γ(κ)άμει.
Και λέω φοβάμαι, γιατί ο συγκεκριμένος είναι η καλύτερη απόδειξη της χρεωκοπίας του εκπαιδευτικού συστήματος της Ιαπωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Apos eat strawberries with shit man.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..eece

apos είπε...

Γ(κ)άμει, quedate vos con la mosca.
y tene cuidado con la miel.

VIVA CHIKILICUATRO!!!!
PERREA PERREA !!!!

PaNoS είπε...

Μαλιστα, και μετα απο το διαλειμμα (για διαφημίσεις), των 2 τελευταίων σχολιων , πάμε λοιπόν:

revqueer :
Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρισω !!Μπορεί να χρησιμοποιουσα την ιδια προτάση!!! (σε πολλες περιπτωσεις, οχι μονο σε αυτην!!)

hfaistiwna:
Ειρωνικό ήταν ότι δεν είχε τηλεθέαση η εκπομπή του!! Αυτό που ανακοίνωσε η ΕΡΤ ήταν ότι δεν άρεσε άλλο η εκπομπή στο πρόεδρο!!



Γκαμει:
(και για σενα Musicbug)

1) Το συγκεκριμένο σχόλιο το εγραψα , οχι γιατι δεν γουσταρω να εφαρμοστουν καποια μετρα για τους ανθρωπους που καπνίζουν, αλλά όλοι εχουμε δικαιωμα στο "ονειρο"!!!Σκέψου στο μαγαζί που δουλεύει ο αδερφός σου, να μην πάταγαν όλοι αυτοί που καπνίζουν, λόγω του νόμου που θα ισχύει!!
Δεν θεωρώ σωστό το επιχειρημα σου ( αν δουλευε η μητερα μου, ο πατερας μου, ο μπατζανακης μου), γιατί τι θα έλεγες για παράδειγμα για την παραγωγή όπλων και για το κέρδος εκατομμυριων ευρώ και βέβαια αν δούλευε η δική σου μάνα?
Επίσης δεν το βρίσκω καθόλου σωστό να βγαίνουν όλοι και να λένε ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ( όταν την ίδια ώρα όλοι αυτοί ή καπνίζουν ή τα τα παίρνουν χοντρά!!!

2) Και γιατι να υπάρχει αυτή η πρόταση καρφωμένη στα μυαλά μας τοσα χρόνια ???
Δεν το καταλαβα? Αν εμείς χρησιμοποιούμε αυτες τις προτασεις και σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο , τότε να μην εχουμε παράπανω απο τους πολιτικούς και τη πολιτική τους!!

3) Δεν ειμαι φίλος με την άποψη να καταργείται κάτι και σε άλλες περιτπώσεις να λειτουργούν φασιστικά ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, όταν δεν τους αρέσει αυτά που βλέπουν και ακούν !! όπως επίσης δεν χρειάζεται να έβλεπαν τον Κουλογλου, 6,000,000 άνθρωποι για να υπάρχει δικαίωμα διαμαρτυρίας!! Η διαμαρτυρία δηλαδή πάει με τα ποσοστά τηλεθέασης?

Τωρα αν " λαϊκίζω σε σημείο εμετού" , αυτό θα πρέπει να ανησυχεί εμένα !! (αν με ανησυχεί δηλαδη)

Τώρα αν θεωρείς ότι σε έκραξα, περιμένω μηνυση σου σύντομα!! ;-)

apos :
Διάβασε το παραπάνω σχόλιο!! (θα το έχεις διαβάσει δηλαδη)