Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Κι είμαστε ακόμη ζωντανοί....!!! ( για πόσο ακόμη δεν ξέρω....!)



Τι κοινό έχουν : η Έφη Θώδη, η Εurovision, ο Ζαχόπουλος, το Ασφαλιστικό, ο Λαζόπουλος, το Παραδικαστικό κύκλωμα, το Μακεδονικό ζήτημα???



Πάμε λοιπόν :




Η κ.Εφη Θώδη δήλωνει μέσα απο τη τελευταία της "επιτυχία" (αλλά και έξω απο αυτή) , πως θέλει να πάει στη Εurovision παρέα με κλαρίνα!!! Χμμμ... μάλιστα!! Λες αν πήγαινε φέτος η κ.Θώδη να τα πηγαίναμε καλύτερα?? (WHO Knows?)






Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στο Μακεδονικό ζήτημα! Ποίο όνομα θα πρέπει να έχουν τα Σκόπια?(!)
Δεν είναι απλό το θέμα!! Η Ελλάδα υποστηρίζει πως τα Σκόπια δεν θα πρέπει να φέρουν το όνομα Μακεδονία, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική ιστορία, όπως υποστηρίζουν οι Σκοπιανοί . Πρίν λίγο καιρό, η εκπομπή "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ" του κ. Α.Παπαχελά πήγε στα Σκόπια και μίλησε με 2 μαθητές! Η ερώτηση που τους τέθηκε ήταν η εξής: Μέχρι που φτάνουν τα σύνορα της χώρας σας? Η απάντηση τους : φθάνουν μέχρι την Λάρισα!!!
Να και το σχετικό video:
ΣΚΑΪ TV
Άραγε "ποιά" ιστορία διδάσκονται αυτά τα παιδιά??




"Σπάνε" το κεφάλι τους κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ , να βρούν 3 υποψήφιους για να τους περάσουν απο τη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού αλλά και μιας "ειδικής επιτροπής" , με σκοπό να αναδείξουν αυτόν-αυτήν που θα πάει στο διαγωνισμό της Eurovison..!! Καλά μέχρι εδώ!! Τα λεφτά όμως που ξοδεύονται, απο πού προέρχονται??




Έχουν ακούστει πολλά γι' αυτό το θέμα! Ακόμη όμως δεν έχει ακουστεί η δική του εκδοχή για το πως είναι τα πράγματα , αφού δεν είναι σε θέση να κάνει δηλώσεις!
Άραγε, όταν με το καλό γίνει καλά , θα μπορέσει να πεί όλη την αλήθεια για τα γεγονότα που είχαν συμβεί, όταν ήταν Γενικός Γραμματέας στο Υ. Πολιτισμού?? (δεν μιλώ για το σεξουαλικό κομμάτι, αλλά για τόσα χρήματα που "καταναλώθηκαν¨ όπως λένε..)





Με αυτό το "Παραδικαστικό Κύκλωμα" τι έχει γίνει? Δικάστηκαν αυτοί που έπρεπε και τώρα είναι οι "καλοί" Δικαστές? Άραγε αν γίνει οτιδήποτε, απο μια κλοπή μιας τσάντας μέχρι το άδειασμα των δημόσιων ταμείων( για δεύτερη φορά) , θα δικάσουν οι σωστοί Δικαστικοί υπάλληλοι ?? Κυκλοφορεί στα ΜΜΕ, το όνομα ενός Εισαγγελέα ο οποίος παίρνει, με μαγικό τρόπο, τις πολυ σοβαρές υπόθεσεις που έχουν κληρωθεί σε άλλους Δικαστικούς!! Λες όντως να ισχυεί αυτό??





Μέχρι τον Μάρτιο θα έχει ψηφιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή, το οποίο λέει πως θα υπάρχουν 5 ταμεία κύριας ασφάλισης για τους εργαζόμενους, συν οτι θα βγαίνει κάποιος στη σύνταξη, αφού θα έχει κλείσει το 75 έτος της ηλικίας του!!! Μάλιστα...!!! Δηλαδή, θέλουν να μας πούν οτι με αυτό το νομοσχέδιο θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί μετά απο το άδειασμα των δημόσιων ταμείων αλλά και θα φθάσει κάποιος μέχρι τα 75 του χρόνια και θα δουλεύει ακόμη!!! Το άλλο με τον Τοτό, το γνωρίζετε??





Ο κύριος στη διπλανή φωτό, είναι αυτός που μιλάει κάθε Τρίτη για:
Κλέφτες, λοποδύτες, αυτούς που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους εις βάρος αθώων πολιτών, γι΄ αυτούς που βάζουν υποψηφιότητα στις Βουλευτικές εκλογές , βλέπε Έφη Σαρρή ( λές και οι άλλοι που έχουμε είναι καλύτεροι απο τη Σαρρή), αλλά και για πολλές ακομή κατηγορίες!!
Απο πότε η έννοια της λέξης "Σάτιρα" έγινε συννώνυμη με αυτή της λέξης " Τιμητής των Πάντων" ?? Εμείς είμαστε οι Άγιοι?? (λέω εγώ τώρα..)


Θα αναρωτίεστε γατί έκανα αναφορά σε αυτά τα πρόσωπα - περιπτώσεις και ποιό είναι το κοινό τους?...χμμμ... Όλους και όλα τους συνδέει μια λέξη: Το Χρήμα!!

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ Μ@@@@Α ΠΟΥ ΛΕΕΙ-ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΣΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΩ!!!

Το να κάνεις το οτιδήποτε στόν εαυτό σου, είναι δικαίωμα σου!! Δεν είναι δικαίωμα σου να λειτουργείς εις βάρος των υπολοίπων!!! Επειδή λοιπόν, δεν είσαι μόνος σε αυτή τη κοινωνία, πρέπει να σεβαστείς και τους γύρω σου!!

Και αναλύω επιγραμματικά (όσο γίνεται) :

  1. Κυρία Έφη Θώδη, ειλικρίνα δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας , αλλά δυστηχώς ή ευτυχώς σαν θεατής έχω κάθε δικαίωμα να σας "κρίνω" για αυτά που βγαίνετε και κάνετε!! Enough πια!! Και όχι δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι , διότι είστε σε όλα ταυτόχρονα! Μαγνητοσκοπημένη αλλα και live!!! ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Ο παππούς μου, έλεγε: " Άνθρωποι που είναι κενοί μέσα τους θα πέσουν χαμηλά, για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των άλλων!!" (Α ρε παππού , πόσο δίκιο είχες...!!)
  2. Θέλετε να μου πείτε οτι το πρόβλημα και των δυο (ΕΛΛΑΔΑ , ΣΚΟΠΙΑ), βρίσκεται μόνο στο όνομα!!! Δεν είναι το χρήμα και άλλα τόσα, τα οποία δεν βγάζουν στη δημοσιότητα...και τα κάνουν Γαργάρα όλα....Και αν είναι το πρόβλημα μόνο το όνομα, τόσα χρόνια δεν βρέθηκε μια μέση λύση???Αδυνατώ να το πιστέψω!!!
  3. Δεν έχω πρόβλημα με τον διαγωνισμό . Ίσα-ίσα τον παρακολουθώ!! Έχω όμως πρόβλημα με αυτούς που παίρνουν τόσα χρήματα και κάνουν την "κοιλιά τους πιο μεγάλη" , ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν οικογένειες που κυριολεκτικά πεθαίνουν απο την πείνα και στα φανάρια κάνουν "παρέλαση" τα 3χρονα και 5χρονα!!
  4. Με μια πρόταση: ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!!!
  5. Επίσης, με μία πρόταση: ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ...!!!
  6. Θα προλάβω να πάρω σύνταξη??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδω γελάμε με όλη μας τη δύναμη!! Δεν ζω με αυταπάτες!!! (Δυστυχώς - Ευτυχώς) SORRY!!!
  7. Ναι κ.Λαζόπουλε ( και κάθε κ.Λαζόπουλε)!!! Εγώ (και ο κάθε εγώ) , έχω το δικαίωμα να κρίνω αυτά που βλέπω στη χώρα που ζω , διότι δεν είμαι: ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ,ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ!! Είμαι ένας άνθρωπος που με έχετε ανάγκη για να σας , "εκλέγω", να σας "διαβάζω" αλλα και να σας "δίνω" το 70% τηλεθέασης για να μπορείτε να είστε εκεί κάθε Τρίτη αλλά και ο καθείς τη θέση που του έχω προσφέρει!!( Με τον οποιοδήποτε τρόπο!!) Μην ξεχνάτε όμως ό,τι , όπως έτσι απλόχερα σας πρόσφερα αυτό που έχετε τώρα , έτσι πάλι μπορώ να σας το πάρω πίσω!!! Και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο!!!


Υ.Γ1: Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου "APOS ", να τα εκατοστήσει και ότι επιθυμεί, να του πραγματοποιθεί γρήγορα!!!! :-)

Σου αφιερώνω το παρκάτω videaki ( ξέρω σου αρέσει ;-) ) :




Υ.Γ2: Φίλε equilibrium, σε άλλο post μου (σύντομα), θα απαντήσω στην προσκλησή σου!!

Υ.Γ3 : Sorry αν σας κούρασα με τα παραπάνω, αλλά φτάνω σε στιγμές έκρηξης!! Εγώ και τα Ηφαίστεια!!! ;-)

6 σχόλια:

Equilibrium είπε...

Ένας άλλος P@n0s σήμερα που μου αρέσει πολύ! Πες τα Χρυσόστομε

υγ. και με το παιχνιδάκι μην αγχώνεσαι!

καλή βδομάδα! :)

apos είπε...

Η Εφη Θώδη είναι ελληνική και σε όποιον δεν αρέσει, ας το γράψει σε ένα DVD και ας ρίξει μια βουτιά από τον ακάλυπτο.
Μόνο να κοιτάξει να πέσει σωστά, να μην τρέχουμε σε εντατικές, εκβιασμούς, αποκαλύψεις και προβλήματα μεταξύ δημοσιογράφων. Κρίμα είναι να χαλάνε οι φιλίες...

apos είπε...

Muchas Gracias, για την αφιέρωση και τις ευχές. Καταπληκτικό τραγούδι, που νομίζω ότι δεν θα πάψει ποτέ να μου αρέσει. Τώρα, αν είναι καλό να τα κατοστήσω, δεν ξέρω... το σίγουρο είναι ότι αν τα καταφέρω, μάλλον θα μου χρειαστεί δύναμη, γιατί μέχρι τα 100 το κόβω να δουλεύω...

musicbug είπε...

Teleio to post!
Makari an ginontousan etsi oi eidiseis stin TV:-))
Egw lew na to kathierwseis to post ayto kathe mina i kathe vdomada, exei poly gelio! Strwsou kai grapse, to koino perimenei!!!

comingThrough είπε...

se sugxoro!!!:P

Bravo ston pappou!!!

PaNoS είπε...

Equilibrium: Και που τα λέω ακούγομαι σε αυτούς που πρέπει να ακουστώ? Αλλά και απο την άλλη τα βγάζω απο μέσα μου!! Κάτι είναι και αυτό!!

apos: Άντε να πέσει και κάποιος αλλά να υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα!!!
Να σε χαιρόμαστε , πάντα ευτυχισμένος!!:-)

musicbug: Χμμ Λές να το καθιερώσω? Καλή η πρόταση αλλά και απο την άλλη θα σταματήσουν να με διαβάζουν!! ;-)

comingThrough: Ε αφού με συγχωρείς...:-P Αν είχε δίκιο ο παππούς...!!Πολλές φορές τον έχω θυμηθεί!!!