Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

* TOP4 ! *


  1. Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  2. Ασφαλιστικό
  3. Ζωνιανά
  4. ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ

Καμιά φορά σκέφτομαι τι είναι προτιμότερο να δω αν ανοίξω τη ΤV?(πέρα από τα "Υπέροχα Πλάσματα" και το " S1ngles"). Να ακούσω για άλλη μια φορά τι γίνεται στα Ζωνιανά? Να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι θέλει, με σκοπό την προβολή του και μόνο? Λες και δεν ήξεραν τι γίνεται σε αυτό το χωριό εδώ και χρόνια και βέβαια σε όλη την Ελλάδα!

Μετά, κάνω να αλλάξω κανάλι και πέφτω στη συζήτηση για το ασφαλιστικό! (Γέλια πολλά, μα πολλά!) 'ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!' και αν τύχει να πάρετε ( λέμε τώρα) θα είναι μόνο το 0,05% των κρατήσεων σας για τα 50 χρόνια εργασίας σας! Πάλι καλά να λέμε!Το συμπέρασμα των όσων ακούω? "Κοροΐδα δουλεύετε για να μας τα ακουμπάτε, χωρίς να διαμαρτύρεστε!"

Αφού φρικάρω και με αυτό, αλλάζω κανάλι και ακούω την ωραιότατη είδηση:
" Ο πρόεδρος και τα μέλη της "Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα" δήλωσαν την παραίτηση τους διότι έγινε παρακολούθηση και καταγραφή της πορείας του Πολυτεχνείου από κάμερες, παρά την αντίθετη άποψη της Αρχής." Και βέβαια έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Τι να πεις? Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ας καταργήσουν αυτή την Αρχή και ας παρακολουθούν τα πάντα! Αλλά ξέχασα, το έκαναν τα "παιδιά" για να πιάσουν τους 'Γνωστούς-Άγνωστους' και να προστατέψουν εμάς τούς απλούς πολίτες! Τι καλοί που είναι!!!(ε ρε ξύλο που θέλουν ορισμένοι!)

Και αφού λυπάμαι ειλικρινά για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα που έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και νοιώθω υπερήφανος για τον Κολοκοτρώνη, τη Μπουμπουλίνα, τον Καραϊσκάκη , τους Αρχαίους Έλληνες , αλλά και για τους αδικοχαμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου που αντιστάθηκαν στη τρέλα μιας ομάδας ηλίθιων , με περίμενε στη γωνία η κυρία Ρούλα Βροχοπούλου!! (Να τα μας!!!) Προσπαθεί και αυτή, τι άραγε? Να κρατήσει τον αγαπημένο της ή της αρέσει να είναι όλα τα βλέμματα πάνω της? (ιδού το ερώτημα!) Δεν μπορώ όμως να κρύψω το πόσο με κάνει να γελάω αυτή η γυναίκα με τα κατορθώματα της!Δεν την κοροϊδεύω ! ΙΣΑ ΙΣΑ την υπερασπίζομαι! ΓΕΙΑ ΣΟΥ Ρουλάρα με τα όλα σου και τον Αλβανό σου!

"ΑΡΕ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!( ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!)"










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά και άγια και χαίρομαι που επιτέλους κάποιος απευθύνεται στην Ρούλα Βροχοπούλου με τον πρέποντα σεβασμό: Κυρία Ρούλα Βροχοπούλου.
Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό στην καφετέρια ήταν απλά μια άτυχη στιγμή, πάνω στην ένταση και τον εκνευρισμό που δημιουργούν οι απανωτές τηλεοπτικές εμφανίσεις.