Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

*...ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ...*


Πως περνά τόσο γρήγορα ο καιρός!!! Πότε ήταν τότε που γιορτάζαμε την πρώτη μέρα του 2007, πότε ήταν που ξεκίναγε το καλοκαίρι, πότε ήταν που τελείωνε το καλοκαίρι και μαζί του η Ελλάδα ? Και τώρα να τα Χριστούγεννα πάλι!

Τις τελευταίες μέρες βλέπω να έχουν ξεφυτρώσει τα μαγαζιά με τα χριστουγεννιάτικα είδη! Από τη μια χάρηκα γιατί μου αρέσουν τα Χριστούγεννα σαν γιορτή, απο την άλλη μου ήρθε στο μυαλό πως θα θέλει η mother να στολίσουμε το δέντρο και όπως κάθε χρόνο θα τρέχουμε να βρούμε ωραία στολίδια!

Η αλήθεια είναι πως η διάθεση μου αλλάζει με τους στολισμένους δρόμους, τα στολισμένα σπίτια, όχι όμως με τα κακόγουστα διακοσμημένα! Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια τέτοιες μέρες περίπου , παίρναμε τους δρόμους με τη φίλη μου την Ελένη και σχολιάζαμε τα σπίτια που είχαν κάθε καρυδιάς καρύδι πάνω τους! Κόκκινα κίτρινα, πράσινα, μπλέ λαμπάκια, όλα μαζί , μια μάζα, 2-3 χιονάθρωπους σε διάφορες εκδόσεις, ένας άγιος Βασίλης που ανέβαινε σε μια φωτιζόμενη σκάλα και το καλύτερο, ένα μεγάλο αστέρι πάνω στο κάγκελο της ταράτσας με 3 σειρές από λαμπιόνια που έφθαναν στο κάγκελο της αυλής! Αθάνατε καλόγουστε Έλληνα!

Τι να πεις? Για άλλους το πολύ στολισμένο τους θυμίζει Χριστούγεννα και για άλλους το πολύ λιτό! Γούστα και πάλι γούστα!!



Υ.Γ Κερνάω σοκολατάκια. !! Το blog μου έκλεισε ένα μήνα ζωής!! Έπεται και συνέχεια.... ;-)



2 σχόλια:

revqueer είπε...

Κι εγώ προτιμώ χίλιες φορές το λιτό!! Καλά μας Χριστούγεννα λοιπόν!

Υ.Γ.: Τα σοκολατάκια από πού τα παραλαμβάνουμε;

musicbug είπε...

Ante vre! Na tous tris-xiliaseis tous mines:-) Kathe fora pou mpenw sto blog sou m'aresei olo kai pio poly!
Oson afora ta x-mas twra, mou dimiourgoun antifatika synesthimata, kai xara me oligon syndromo Kalomoiras, alla kai melagxolia. Par'ola ayta einai i agapimeni mou giorti apo mikros!