Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

*FRIENDS-ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ *


Παρασκευή βράδυ χτυπά το τηλ. ακούω την χαρακτηριστική φωνή της φίλης Β......:

- Γεια σου μικρό μου, τι κάνεις?
- Καλά είμαι, εσύ?
-Καλά και εγώ, κουρασμένη λίγο, αλλά οκ. Τελικά θα πάμε αύριο ?
- Ναι, αφού το συζητάμε εδώ και 2 εβδομάδες.
- Ωραία, μιλάμε αύριο να κανονίσουμε την ώρα!
-Οκ, καλό βράδυ, φιλιά.

Σάββατο πρωί χτυπά το τηλ. είναι ο φίλος Σ.....:
- Έλα ρε, Καλήμερα.
- Καλημέρα γύφτο, τι κάνεις?
- Καλά είμαι, τρέχω από το πρωί. Να σου πω , το βράδυ θα βγούμε ?
- Ναι, έχω μιλήσει με την Β...... και είπαμε σήμερα να ξαναμιλήσουμε για να κανονιστεί η ώρα και ο τόπος συνάντησης.
- Οκ περιμένω τηλ.
- Έγινε, bye.

Προχωρά η μέρα, μιλώ με τη φίλη Β.......... κανονίζουμε όλες τις λεπτομέρειες για την έξοδο και το αποτέλεσμα της βραδιάς? Να πηγαίνω με τον φίλο Σ...... αλλού και η φίλη Β........ να βρίσκεται τελικά με άλλη παρέα. Αυτό γιατί? Είναι απλή η απάντηση: "Δεν μπορώ να κανονίσω ένα meeting, μια απλή βραδινή έξοδο". Βέβαια δεν κατηγορώ την φίλη Β...... , ΟΚ καταλαβαίνω, πολλά μπορεί να μην ξέρουμε, το πιο απλό όμως είναι να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα πριν πάνε να μπερδευτούν για τα καλά! Το να λέμε τι ακριβώς ισχύει και ποια είναι η αλήθεια, νομίζω πως βοηθά τις περισσότερες φορές!

Το Σαββατόβραδο κύλισε και κατέληξε να με βρίσκει σε ένα bar,χαλαρό πλέον, με μια sangria στο χέρι, παρέα με τους φίλους Σ..... , Ε...... (βλέπε προηγούμενο post σχετικά με τη φίλη Ε.....) και με 3 ακόμη κοπέλες , κάπου στη Σκουφα να τα πίνουμε και να συζητάμε πικάντικα θέματα!!! (γέλια πολλά, ξέρει η παρέα).

Το post αυτό το γράφω, όχι γιατί κρατώ μούτρα στη φίλη μου, σιγά το θέμα, απλά για τις παρεξηγήσεις που γίνονται ανάμεσα στους φίλους και σε τι κατάσταση, καμιά φορά, σε φέρνουν, ενώ έχεις ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις!

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΥΓ: Τhanks για την συμμετοχή σας στο blog μου! Σχολιαστές και μη σχολιαστές! :-)



3 σχόλια:

Ρεμπεσκές είπε...

Χμμμμ...τι μου θυμιζει..τι μου θυμιζει......Γκρρρρ...αγριευω και που το σκεφτομαι...Απλα ειναι μεσα στο παιχνιδι και αυτα...και μεταξυ μας εγω γιατι πιστευω πως οντως σε πειραξε...?

PaNoS είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ BLOG. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ! (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ :P) ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩ!!

Ανώνυμος είπε...

Nomizw oti oloi toxoume zisei ayto, eite san "thymata" eite san "thytes", an kai perissotero "thyma" exw pesei ki egw:-) An exei kalo epilogo i vradia tote apla to ksexnas.

PS: Super i "Friends" karikatoura